Kılıçdaroğlu'nun akrabası Erdoğan'a suikastı önlerken şehit oldu
Saat: 13:04

Darbe kalkışmasında Marmaris'te bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan polislerden biri de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun akrabası çıktı.
Türkiye, darbe girişimine karşı tek yürek olmuş ve cuntacıların girişimi engellenmişti. Darbe girişimine ana muhalefetin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da karşı çıkmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon açarak teşekkür etmişti.
Kemal Kılıçdaroğlu, darbe girişimi sırasında Erdoğan'ı korumakta olan bir polis akrabasını kaybetti.
CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, yaptığı başsağlığı açıklamasında “15 Temmuz’da alçakca gerçekleştirilen darbe girişiminde Marmaris’te Sayın Cumhurbaşkanını karşı suikast girişimde devletin varlığını ve bağımsızlığını koruma görev anlayışıyla darbecilere karşı koyarak şehit olan polis memuru Tunceli Nazmiye ilçesinden ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroglu'nun akrabası olan Nedip Cengiz Eker’i rahmetle anıyorum” dedi.