A24.com.tr » politika » Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'nun istifası hakkında ilk yorum...

Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'nun istifası hakkında ilk yorum...

Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'nun istifası hakkında ilk yorum...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sokağa çıkma yasağının açıklanış saati nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulduktan sonra istifa eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun aldığı karar hakkında konuştu.

Ana muhalefet partisi CHP'nin lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir televizyon programına canlı yayında katılarak Süleyman Soylu'nun istifasını değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, Soylu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı "kurtarmak için" istifa ettiğini düşündüğünü söyledi:

"Kararı tek başına Süleyman Soylu Bey'in alacağına inanmıyorum. Sağlık Bakanı'nın tek başına karar alamadığı gibi... Sokağa çıkma yasağıyla ilgill pek çok çevreden öneri geldi ama hiçbiri uygulanmadı. Sonunda cumartesi, pazara denk geldi, geç saatte açıklandı. Bütün karar mekanizmalarının oluşmasında nihai söz sahibi olan Sayın Erdoğan'dır. Sayın Erdoğan'ı kurtarmak için Sayın Soylu'nun istifa etmesini de anlayışla karşılıyorum." from Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel BaşkanıKararı tek başına Süleyman Soylu Bey'in alacağına inanmıyorum. Sağlık Bakanı'nın tek başına karar alamadığı gibi... Sokağa çıkma yasağıyla ilgill pek çok çevreden öneri geldi ama hiçbiri uygulanmadı. Sonunda cumartesi, pazara denk geldi, geç saatte açıklandı. Bütün karar mekanizmalarının oluşmasında nihai söz sahibi olan Sayın Erdoğan'dır. Sayın Erdoğan'ı kurtarmak için Sayın Soylu'nun istifa etmesini de anlayışla karşılıyorum."

YORUMLAR
  2018 Grammy Ödülleri adayları belli oldu! (60. Grammy Ödülleri aday listesi!)
2018 Grammy Ödülleri adayları belli oldu! (60. Grammy Ödülleri aday listesi!)