A24.com.tr » politika » Kılıçdaroğlu'ndan flaş sözler

Kılıçdaroğlu'ndan flaş sözler

Kılıçdaroğlu'ndan flaş sözler

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu medya temsilcileri ile bir araya geldi. Burada kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu 15 Temmuz ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, darbe girişiminin sivil ayağına ilişkin bir soru üzerine, "Darbe dönemi siyasi görevlendirme içeren bir kitap olduğu söyleniyor. Sözde cumhurbaşkanı ve başbakanın isimlerinin bu kitapta olduğu söyleniyor." yanıtını verdi

Kılıçdaroğlu, haber kanallarının genel yayın yönetmenleri ve haber koordinatrleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Toplantı yaklaşık 2,5 saat sürdü.

"DARBE DÖNEMİ İLE İLGİLİ BİR KİTAPÇIK VAR"
Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu "15 Temmuz darbe girişiminin sivil ayağına" ilişkin bir soru üzerine "Darbe dönemi siyasi görevlendirme içeren bir kitap olduğu söyleniyor. Sözde cumhurbaşkanı ve başbakanın isimlerinin olduğu söyleniyor. karşılığını verdi."

"Yenikapı ruhu bitiyor mu?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:
"Benim o süreçten beklentim farklıydı. Karşlılaştığımız yaklaşım siz dediğimizi yapın! Oyunu bozan ben olup olmayacağım gibi bir tarzım yok. Demokrasi talebim var. Birliktelik sürsün evet ama eleştirilerim sürecek. Kılıçdaroğlu, "OHAL" sorusuna ilişkin olarak da "OHAL'in uzatılmasına karşıyız" dedi.

YORUMLAR
  Adı Zehra FOX TV'de başlıyor! Adı Zehra konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?
Adı Zehra FOX TV'de başlıyor! Adı Zehra konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?