A24.com.tr » politika » Kılıçdaroğlu'ndan cam filmi yasağına eleştiri - Cam filmi cezaları iade edilecek mi?

Kılıçdaroğlu'ndan cam filmi yasağına eleştiri - Cam filmi cezaları iade edilecek mi?

Kılıçdaroğlu'ndan cam filmi yasağına eleştiri - Cam filmi cezaları iade edilecek mi?

Partisinin meclis grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iptal edilen cam filmi yasağı için kesilen cezaların vatandaşa iade edilip edilmeyeceğini sordu.

Kamuoyundan gelen yoğun tepkiler nedeniyle geri adım atılan cam filmi yasağını değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yasağın yürürlükle olduğu kısa süre içinde vatandaşa kesilen 427 TL'lik cezaların iade edilip edilmeyeceğini sorarak yeni bir tartışmanın kapılarını araladı.

"SEN BU CEZALARI CEBİNDEN Mİ ÖDÜYORSUN"

Devletin yönetilmediğini 5,5 milyon kişi net bir şekilde öğrendi. Araçlara cam filmi taktırılması. Bir yönetmelik ‘herkes taktırabilir’ dediler. Her birisine 600 lira para verdiler. Sonra aynı hükümet cam filmini yasaklıyor. Yahu siz hükümet değil misiniz, siz konuşmadınız mı, ne oldu da bu yanlıştır dediniz… Millet ayağa kalktı, 427 lira ceza keseceğim dedi. Söküm bedeli araba başına 150 lira. Yahu sen cebinden mi ödüyorsun, babanın cebinden de ödemiyorsun. Vatandaşın cebinden alıyorsun, ne hakla alıyorsun sen bu parayı?

“CEZA ÖDEYENLERİN PARASINI İADE EDECEK MİSİN?”

Tepki gelince bakan açıklama yapıyor, efendim ceza yazmayı kaldırdık diye. Peki ceza ödeyenler oldu? Onların parasını iade ediyor musunuz? Ne diyorduk? Devlet yönetilmiyor ve savruluyor. Herkes karamsar, yarın ne olacağını bilmiyor. 

YORUMLAR
  Çocuklar duymasın setinin laneti!
Çocuklar duymasın setinin laneti!