A24.com.tr » magazin » Kibariye ihaneti affetmedi boşanma davası açtı - Ali Küçükbalçık kimdir?

Kibariye ihaneti affetmedi boşanma davası açtı - Ali Küçükbalçık kimdir?

Kibariye ihaneti affetmedi boşanma davası açtı - Ali Küçükbalçık kimdir?

Eşinin kumar bocu nedeniyle servet kaybeden Kibariye, ihanetini affetmedi. Kibariye,genç bir kadınla yasak ilişkisi olduğu ortaya çıkan Ali Küçükbalçık'a boşanma davası açtı.

19 yıllık eşi Ali Küçükbalçık'ın kumar borcu nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren Kibariye, eşinin başka bir kadından baba olacağını öğrendiği an boşanma davasını açtı.

1 Mayıs 2018 tarihinde Kibariye'nin 19 senelik eşi Ali Küçükbalçık çalışanlarının parasını ödemediğini ve Kibariye'yi aldattığı Sözcü tarafından ortaya çıkarılmıştı.

SEVGİLİSİ BEBEK BEKLİYOR

Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın, Lübnan asıllı bir kadın ile ilişkisinin olduğu ve mal varlığını Kıbrıs'ta bulunan kumarhanelerde tükettiği magazin kulislerinde oldukça konuşulmuştu. Son olarak Küçükbalçık'ın Lübnan asıllı sevgilisinin hamile olduğu iddia edildi.

SEVGİLİSİ VE KARISININ EVLERİ 5 DAKİKALIK MESAFEDE

Genç kadın, Kibariye ve eşinin oturduğu Ataşehir'de Küçükbalçık'ın tuttuğu bir evde yaşıyor. Evlerin arası ise sadece 5 dakika uzaklıkta.

BOŞANMA DAVASI AÇIYOR

Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Kibariye, 19 senelik eşi Ali Küçükbalçık'tan boşanmaya karar verdi.

"UĞRAŞAMAM ONLARLA"

Sözcü ekibi, Kibariye'nin annesine ulaşarak konu hakkında bilgi almak istedi. Ancak anne Makbule Tokmak, "Ben hiçbir şey bilmiyorum. Hastayım uğraşamam onlarla. Bu konulara beni dahil etmeyin olur mu annecim" demekle yetindi.

ALİ KÜÇÜKBALÇIK KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Ali Küçükbalçık, 1981 yılında doğdu. 1999 yılında kendisinden 20 yaş büyük olan Kibariye ile evlendi. Çiftin Birgül Küçükbalçık isminde bir kızları var İş adamı olan Ali Kuçukbalçık, Sanem Sanat Turizm ve bir döner marka zincirinin sahibidir. 6 Ağustos 2014 tarihinde Yunan Adası Mikonos’a gidip 1 hafta tatil yapan Ali Küçükbalçık, kumar oynadığı sırada aynı yerde tatil yapan Türk bir turist tarafından görüntülenmişti.

YORUMLAR
  Ünlülerden 15 Temmuz Paylaşımları
Ünlülerden 15 Temmuz Paylaşımları