A24.com.tr » magazin » Kerimcan Durmaz Hande Erçel'le böyle dalga geçti

Kerimcan Durmaz Hande Erçel'le böyle dalga geçti

Kerimcan Durmaz Hande Erçel'le böyle dalga geçti

Kerimcan Durmaz, İnstagram hesabından İngilizce video paylaşan Hande Erçel ile "Yeter artık bıktım bu bazlamadan" diyerek dalga geçti.

Şarkıcı sevgilisi Murat Boz ile ilişkisine devam eden oyuncu Hande Erçel, önceki gün İnstagram'da paylaştığı videosunda Endonezyalı takipçilerine İngilizce teşekkür etmişti. Hande Erçel'in İngilizce'si sosyal medyada büyük ses getirirken, fenomen Kerimcan Durmaz da genç oyuncu ile dalga geçen isimler arasında yer aldı.

Sosyal medyada temsili videolar paylaşan Burak Altındağ, Hande Erçel'in bir videosunu "Hangi ünlü oyuncumuz İngiliz bir ev hanımını canlandırdığı rolüyle Oscar adayı" notuyla paylaştığı videoya Kerimcan Durmaz da yorum yaptı.

HANDE'Yİ KIZDIRACAK YORUMA İMZA ATTI

Sosyal medyada aktifliği ile bilinen Burak Altındağ, Hande Erçel'in ingilizce konuştuğu videoyu paylaşarak takipçilerinin görüşünü almak için "Hangi ünlü oyuncumuz İngiliz bir ev hanımını canlandırdığı rolüyle Oscar adayı?" sorusunu sordu. Kerimcan Durmaz, Hande Erçel'in olduğu videoya "Ay gerçekten kusucam artık bu bazlamadan" diyerek tartışma yaratacak yoruma imza attı. 

YORUMLAR
  Vatanım Sensin dizisinin 43. bölümünde Azize ailesine kavuşuyor!
Vatanım Sensin dizisinin 43. bölümünde Azize ailesine kavuşuyor!