A24.com.tr » magazin » Kendisi bitti sıra kardeşine geldi, kardeşini de alıştırıyor

Kendisi bitti sıra kardeşine geldi, kardeşini de alıştırıyor

Kendisi bitti sıra kardeşine geldi, kardeşini de alıştırıyor

Zuhal Topal'ın fenomen gelin adayı Hanife, İnstagram hesabından yaptığı ürün reklamlarında kız kardeşine de yer vermeye başlayınca sosyal medyada, Kendisi bitti sıra kardeşine geldi yorumları yapıldı.

Türk televizyonları gelin adayı Hafine'yi henüz hazmedememişken, İnstagram'da 500 bine yakın takipçisi olan Hanife son paylaşımlarında kız kardeşine de yer vermeye başladı.

KARDEŞİNİ DE HAZIRLIYOR

RTÜK tarafından izdivaç programlarına getirilen yasak sonrası sosyal medya hesabını gelir kapısı haline getiren müzmin gelin adayı Hanife, kardeşini de meşhur etmek için kolları sıvadı.

ABLA KARDEŞ PARAYA PARA DEMİYORLAR

Yarım milyona yakın takipçisine birçok markaya ait ürünü tanıtarak ciddi bir gelir elde eden Hanife, son paylaşımlarında kardeşiyle birlikte boy gösteriyor.

KOCA ARAMAYA GEREK KALMADI

İzdivaç programında bir türlü evlenemeyen gelin adayı Hanife, dondurmacı sevgilisi Furkan ile dolu dizgin aşk yaşıyordu. Ancak sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrenen Hanife, ihaneti kabullenemedi ve bu hikayeye de noktayı koydu. 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • ayse 2017-11-10 15:42:41

    Ysaaabu erkek lete ne oluyoryaaaa yanında sevgılısı varken bunu yapıyorlar ayıbyaaaa ben hsnıfeyı coksevıyorummm uzulme hanıfecıgım allah buyuktur sekanında yanına kalmaz sanadas aynısını vyabtı bırde hanıfe boyle dıyorlar bırde kızın yuzune vurutor kendıne oyı bak kuzımm .

  Ülkelere göre yatak odaları
Ülkelere göre yatak odaları