A24.com.tr » yaşam » Kenan Sofuoğlu Meclis'e lüks otomobiliyle geldi

Kenan Sofuoğlu Meclis'e lüks otomobiliyle geldi

Kenan Sofuoğlu Meclis'e lüks otomobiliyle geldi

AK Parti sıralarından memleketi Sakarya'dan aday gösterilen motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, mazbatasını almak için Meclis'e Lamborghini marka otomobiliyle geldi.

Kısa süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğiyle pistlere veda eden motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, 24 Haziran'da AK Parti Sakarya Milletvekili seçilmişti. 

AK Parti Sakaya Milletvekili Kenan Sofuoğlu Lamborghini marka lüks aracıyla TBMM'ye geldi.

Kenan Sofuoğlu, SüperSport motosiklet yarışlarında ülkemizi başarıyla temsil etmiş ve daha sonra yarış kariyerine son vererek AK Parti Sakarya'dan milletvekili seçilmişti.

KAYIT İÇİN MECLİS'E GELDİ

Kenan Sofuoğlu, kayıt işlemlerini tamamlamak için Meclis'e geldi. Kenan Sofuoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclis'ine Lamborghini Aventador S marka aracıyla geldi. Kenan Sofuoğlu'nun otomobili gören vatandaşlar ise cep telefonlarıyla fotoğraf çekti.

 

YORUMLAR
  Ufak Tefek Cinayetler’de nihayet düğüm çözüldü! “Serhan o iş sende tatlım!”
Ufak Tefek Cinayetler’de nihayet düğüm çözüldü! “Serhan o iş sende tatlım!”