Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu televizyondan izledi
Saat: 19:39

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu akşam saatlerinde mazbatasını aldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, o anları televizyon başından takip etti.
31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkalığı'nı kazanan isim Millet İttifakı adayı Cumhuriyet Halk Partisi adayı Ekrem İmamoğlu oldu.
MAZBATASINI ALDI
İmamoğlu, 16.30'da Çağlayan Adliyesi'ne gelerek mazbatasını aldı ve resmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
KILIÇDAROĞLU TELEVİZYON BAŞINDAYDI
O anları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'nde bir grup milletvekiliyle televizyon başında takip etti. Kılıçdaroğlu'nun ilk sözleri şöyle:
"Çok mutluyum, huzurluyum, büyük bir başarı elde ettik. Bu başarı, bu topluma hizmet etmek isteyenlerin başarısıdır. Arkadaşlarım ve tüm personeller gecesini gündüzüne katarak çalıştı ve güzel bir sonuç elde ettik" dedi.
Büyük başarının mimari Genel Başkanımız @kilicdarogluk ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız @ekrem_imamoglu'nu dinliyoruz. 16 milyon İstanbullu kazandı! pic.twitter.com/OkVhx7dEXi
— Tuncay ÖZKAN (@ATuncayOzkan) 17 Nisan 2019