A24.com.tr » yaşam » Kebapçı Selahattin'in Alaçatı'da heykeli dikildi

Kebapçı Selahattin'in Alaçatı'da heykeli dikildi

Kebapçı Selahattin'in Alaçatı'da heykeli dikildi

A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'le ettiği kavgayla gündeme gelen "Kebapçı Selahattin Aydoğdu" nun Alaçatı'da heykeli dikildi.

Fatih Terim ve damatlarıyla yaşadığı tartışma günlerce gazete manşetlerinde yer alan Selahattin Aydoğdu'ya heykel sürprizi!
Hürriyet gazetisinden Deniz Boy'un haberine göre; Çeşme Alaçatı'da bulunan Yüzevler Kebap'ın sahibi Selahattin Aydoğdu, geçtiğimiz aylarda Fatih Terim ve damatları ile tartışma yaşamış, haber gündeme bomba gibi düşmüştü.

TERİM İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALMIŞTI

Yaşanan olayların ardından Fatih Terim uzun süre sessiz kalmış, sonrasında ise Milli Takım Teknik direktörlüğünden de istifa etmişti. Olaylar tam gündemden düşmek üzereyken bir anda ortaya çıkan heykel, tartışmalara yeni bir boyut getirdi.

BİREBİR HEYKELİNİ YAPTILAR

Sosyal paylaşım sitesinde organize olan Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü öğrencisi bir grup Selahattin Aydoğdu'nun birebir heykelini yaptı. 

YORUMLAR
  Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı
Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı