A24.com.tr » yaşam » Kayseri'de şehit düşen askerlerin isimleri!

Kayseri'de şehit düşen askerlerin isimleri!

Kayseri'de şehit düşen askerlerin isimleri!

Kayseri'de dün gerçekleşen terör saldırısında şehit düşen 5 asker son yolculuğuna uğurlanıyor. Şehitler için Kayseri'de resmi tören düzenlendi. Törene Süleyman Soylu da katıldı.

 Kayseri'de dün gerçekleşen terör saldırısında şehit düşen 5 asker son yolculuğuna uğurlanıyor. Şehitler için Kayseri'de resmi tören düzenlendi. Törene Süleyman Soylu da katıldı.

Kayseri de ki hain saldırı şehit olan Osmaniyeli Piyade Onbaşı Mustafa Cihan’ın terhisine 1 ay kala baba ocağına ateş düştü.

ERHİSİNE BİR AY KALA ŞEHİT DÜŞTÜ

Hasanbeyli ilçesi Karayiğitli köyünde yaşayan şehidin babası Muhterem Cihan ve annesi Yasemin Cihan'a acı haberi, sağlık ekipleri eşliğinde gelen askeri yetkililer verdi. Gözyaşları döken baba Muhterem Cihan fenalaşınca ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, haberi alan vatandaşlar şehidin evine akın etti. Yakınları, Cihan'ın tezkeresine 1 ay kala şehit düştüğünü bildirdi.

EĞER ZAMANSIZ ÖLÜRSEM....

Kayseri de ki hain saldırı şehit olan Osmaniyeli Piyade Onbaşı Mustafa Cihan'ın terhisine 1 ay kala baba ocağına ateş düştü. Şehit Onbaşı Mustafa Cihan, 14 Aralık günü facebook hesabından şu dizeleri paylaşmış:

"Eğer zamansız ölürsem senden önce benden herkese böyle bahset Hayatta tutunacağı bir dalı bir nefesi vardı o da bendim dersin. Bende onu anlamadım.Bıraktım gittim dersin.Acıma hasretime özlemime yokluğuma dayanamadı,bir mum gibi eriye eriye bitti dersin. Bilemedim beni bu kadar ölümüne taparcasına sevdiğini dersin.Bana olan sevgisini onun ölüm haberini aldığımda anladım dersin. Gittim mezarına seslendim ama bana ses vermedi veremezdi çünkü ben onun nefesiydim. Ben gittiğim gün onun da nefesi bitti dersin".

Uğur Korkmaz’ın Rize’deki ailesi acı haberle yıkıldı.

Şehidin acı haberi askeri yetkililer ve sağlık görevlileri eşliğinde aileye verildi. Acı haberin ulaşmasının ardından şehidin yakınları ve arkadaşları babaevine akın ederken, mahalleye Türk bayrakları asıldı.

OĞLUM ANNEN KURBAN OLSUN SANA

Şeker hastası olduğu öğrenilen anne Nesrin Korkmaz fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Şehit annesinin ambulansa binerken "Oğlum, annen kurban olsun sana" diyerek gözyaşı döktü. 21 yaşındaki şehidin 3 kardeşi bulunduğu ve 1 Temmuz 2017 tarihinde terhis olacağı öğrenildi.Şehit Korkmaz'ın cenazesinin ne zaman toprağa verileceği henüz netlik kazanmadı.

Piyade Çavuş Fehmi Barçın / İSTANBUL

piyade Çavuş Fehmi Barçın'ın İstanbul Bayrampaşa'daki evine ateş düştü.

Haberinin duyulmasının ardından Barçın’ın yakınları ve komşuları taziye için eve akın etti. Barçın'n evinin olduğu sokağa dev Türk bayrağı asıldı. Barçın’ın komşuları da şehit haberi üzerine evlerinin camlarını Türk bayrakları ile donattı.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından şehidin olduğu sokağa taziye çadırı kurulurken, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner burada Şehidin yakınlarına taziye dileklerini iletti. Taziye çadırında kısa bir açıklama yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Kayseri’de şehit olan yavrularımızın içerisinde bir tane de Bayrampaşa’da Fehmi Barçın isimli yavrumuz şehit oldu. Allah gani gani rahmet eylesin. Bayrampaşa’nın şehitleri tabiî ki bitmez. Ülkemizin şehitleri bitmez. Vatan sağolsun. Bayrak için, ülke için, bu şehadet şerbetlerini içen bu yavrularımızın mekanları cennettir. Çünkü onlar ölmediler. Bayrampaşa da halkımızla birlikte dimdik ayakta duruyoruz. Teröristleri lanet ile anıyoruz“ dedi.

Askere gitmeden önce nişanlısı ile birlikte fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Şehit Piyade Çavuş Fehmi Barçın mesajında şu notu düşmüştü;

Barçın'ın cenazesinin bugün öğle namazı sonrası İstanbul'da toprağa verilmesi bekleniyor.


Er Kenan Döngel / ZONGULDAK

Zonguldaklı Er Kenan Döngel Kayseri Komando Tugay Komutanlığında görevliydi.

YEĞENİMİ ALDILAR DİYEREK GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Acı haberi alan Şehit Er Kenan Döngel’in yakınları eve geldi. Şehidin dayısı Hüseyin Karabulut ‘yeğenimi aldılar’ diyerek gözyaşlarına boğuldu

3 kardeşten biri olan 20 yaşındaki Şehit Er Kenan Döngel’in ailesinin Ereğli ilçesi Köseler Mahallesi Özcallar Sokaktaikamet ettiği öğrenildi.

Piyade Er Yunus Emre Duran / ANKARA

Piyade Er Yunus Emre Duran'ın Ankara'daki babaevinde yas var.

TERHİSİNE 24 GÜN KALA ŞEHİT DÜŞTÜ

22 yaşındaki şehidin biri kız ikisi erkek 3 kardeşi bulunduğu ve terhisine 24 gün kaldığı öğrenildi.

Kırşehir nüfusuna kayıtlı şehit Er Duran'ın cenazesi Kayseri'de düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Ankara'ya gönderilecek.

 

YORUMLAR
  Bodrum Masalı sevenlerini üzerek veda etti...
Bodrum Masalı sevenlerini üzerek veda etti...