A24.com.tr » yaşam » Kayseri patlama videosu: Bombalı saldırının görüntüleri (Kayseri patlama anları!)

Kayseri patlama videosu: Bombalı saldırının görüntüleri (Kayseri patlama anları!)

Kayseri patlama videosu: Bombalı saldırının görüntüleri (Kayseri patlama anları!)

Erciyes Üniversitesi önünde iddialara göre halk otobüsü yanına gelen bir araç infilak etti. Saldırıda 13 şehit 12'i ağır 56 yaralı var.

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi kampüsünde bugün saat 08.45'de bir halk otobüsünde patlama meydana geldi. Patlamada 13 şehit 12'i ağır 56 yaralı var.

 "HALK OTOBÜSÜNÜN YANINA YANAŞAN ARAÇ İNFİLAK ETTİ" İLGİLİ HABER Kayseri'de bombalı araçla saldırı! ( kayseri patlama - kayseri terör ) Kayseri'de bombalı araçla saldırı! ( kayseri patlama - kayseri terör )

NTV canlı yayınına bağlanan İHA muhabiri Cem Atakan, "Görgü tanıkları Erciyes Üniversitesi'nin hemen önünde özel halk otobüsünün yanında bir aracın infilak ettiğini söyledi" dedi.

"YOL ÜZERİNDE KOMANDO TUGAYI KIŞLASI VAR" 

Ensari, patlamanın, bir terör patlaması gibi göründüğünü belirtti. Ensari "Palas Caddesi, şehir merkezine 5-6 kilometre uzaklıkta. Orası yoğun bir yer değil. Okullar da tatil. Hafta içi yoğun olan bir yol. Aynı yol üzerinde komando tugayı kışlası var. Planlanmış bir olay gibi görünüyor. Sabah 08:45 sıralarında oldu" dedi.

DHA MUHABİRİ: OTOBÜSTE ÇARŞI İZNİNE GİDEN ASKERLER VARDI

CNN Türk canlı yayınına bağlanan DHA Kayseri muhabiri Oktay Ensari, halk otobüsünde çarşı iznine çıkan askerlerin olduğunu, patlamanın da bu araca yaklaşan sivil bir aracın patlatılmasıyla meydana geldiğini ileri sürdü.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI
Görgü tanıkları ise "Önce bir trafik kazası zannettik ancak daha sonra otobüsün patlamayla savrulduğunu gördük" diyerek olay anını anlattı.

YORUMLAR
  Çocuklar duymasın setinin laneti!
Çocuklar duymasın setinin laneti!