A24.com.tr » eğitim » Kastamonu, Çorum, Bartın, Karabük, Bursa'da okullar tatil mi 23 aralık cuma valilik resmi açıklaması!

Kastamonu, Çorum, Bartın, Karabük, Bursa'da okullar tatil mi 23 aralık cuma valilik resmi açıklaması!

Kastamonu, Çorum, Bartın, Karabük, Bursa'da okullar tatil mi 23 aralık cuma valilik resmi açıklaması!

Kar yağışı Türkiye'nin birçok ilinde etkisini devam ettirirken, birçok ilimizde okullara kar tatili verildi. Öğrencilerin merakla beklediği haberleri valilik açıkladı. Hangi illerde okullar tatil?

 KAR tatilinin yolunu gözleyen öğrenciler, kar yağışlarının başlamasıyla birlikte resmi bir açıklama bekliyor. Birçok ilin etkisi altında kaldığı kar yağışı, bu hafta etkisini arttırarak devam edecek.

KASTAMONU'DA OKULLARA KAR TATİLİ
Kastamon İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezinde taşımalı eğitim yapılan okullarda, olumsuz hava koşulları nedeni ile eğitim öğretime 21 Aralık Çarşamba ara verildiğini belirtti.

Okulların tatil olduğu illerin açıklamaları peş peşe geliyor. Şu ana kadar kar yağışının çoğalması ile birlikte 4 ilde okullar tatil edildi.

ÇORUM'DA EĞİTİME ARA VERİLDİ
Çorum’un Osmancık ve Kargı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Osmancık’ta kar yağışı nedeniyle okulların tamamı, Kargı ilçesinde de taşımalı eğitime 21 Aralık 2016 Çarşamba günü bir gün ara verilmiştir” denildi.

BARTIN'DA DA TATİL
Bartın Valiliği Bartın'da, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar yarın 1 gün süreyle tatil edildiğini "Çarşamba günü yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" ifadeleriyle duyurdu.

Bartın'da, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar yarın 1 gün süreyle tatil edildi.

Bartın Valisi Nusret Dirim imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, "Çarşamba günü yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

KARABÜK'TE EĞİTİME 1 GÜN ARA
Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Karabük’te akşam saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı sonrası il ve ilçe genelinde okulların 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Karabük’te akşam saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı sonrası il ve ilçe genelinde okullara 1 gün süreyle tatil edildi.

Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde etkili olan kar yağışı ve don beklendiğinden tüm il genelinde yaygın ve örgün okullarda eğitime 1 gün süreyle tatil edildi.

Akşam saatlerinde bastıran kar yağışı İnegöl’de hayatı olumsuz etkilerken belediye ekipleri gece boyunca tuzlama ve yol açma çalışmalarına devam edecek. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş twitter hesabından saat 23.30 sıralarda okulların tatil olduğunu duyurdu. Sosyal medyada öğrenciler belediye başkanına teşekkür etti.

Okulların tatil olduğu illerin açıklamaları peş peşe geliyor. Şu ana kadar kar yağışının çoğalması ile birlikte 6 ilde okullar tatil edildi.

DÜZCE
Düzce'de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Yığılca ile Kaynaşlı ilçelerindeki eğitim öğretim kurumlarında eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

İlçe kaymakamlıklarından yapılan yazılı açıklamada, akşam saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışının devam ettiği ve buzlanma yaşandığı belirtildi.

Yapılan değerlendirmelerde, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla Yığılca ve Kaynaşlı ilçelerindeki tüm okullarda eğitim öğretime bugün ara verileceği kaydedildi.

BURSA'DA DA OKULLAR TATİL
Bursa’nın İnegöl ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle bütün okullar bir tatil edildi. Kaymakamlık 21 Aralık Çarşamba günü okulların tatil edilmesiyle birlikte hamile ve engelli kamu çalışanlarının idari izinli olacağını açıkladı. Akşam saatlerinde bastıran kar yağışı İnegöl’de hayatı olumsuz etkilerken belediye ekipleri gece boyunca tuzlama ve yol açma çalışmalarına devam edecek. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş twitter hesabından saat 23.30 sıralarda okulların tatil olduğunu duyurdu. Sosyal medyada öğrenciler belediye başkanına teşekkür etti.

YORUMLAR
  Cem Özer neden evlendiğini buz gibi espriyle açıkladı
Cem Özer neden evlendiğini buz gibi espriyle açıkladı