A24.com.tr » yaşam » Kartal Belediyesi hangi partiden - Kartal'da 7 katlı bina neden çöktü?

Kartal Belediyesi hangi partiden - Kartal'da 7 katlı bina neden çöktü?

Kartal Belediyesi hangi partiden - Kartal'da 7 katlı bina neden çöktü?

İstanbul'un Maltepe ilçesinde 7 katlı bir bina çöktü. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. İlk belirlemelere göre ölü ve yaralılar var.

İstanbul'un Maltepe ilçesi Cevizli Mahallesi'nde 7 katlı bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler çöken apartmanın enkazında arama çalışmalarını sürdürüyor.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Yapılan ilk belirlemelere göre bir kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise kurtarılmaya çalışılıyor.

Binadaki tüm dairelerin dolu olduğu ileri sürülürken, itfaiye ekipleri, enkaz çevresinde sürekli çağrı yapıyor. Vatandaşlar da arama kurtarma çalışmalarına yardım ediyor. Binada yaşayanların yakınları da haberi alarak olay yerine akın etti.

(Binanın çökmeden önceki hali)

CANLI YAYIN

Habertürk canlı yayınına katılan bir görgü tanığı Kenan Ayyıldız olay anını şöyle anlattı: "Gürültüyle dışarıya fırladık. Dıyarıya çıkınca binanın çöktüğünü gördük. Herkes evlerindeydi. Bütün hepsi bizim komşumuz arkadaşımız, şu an enkazın altındalar"

DHA'nın iddiasına göre, binadaki çökme patlama sonucu gerçekleşti. A.A muhabirinin aktardığına göre ise binanın içinde çok sayıda yaralı var.

Öte yandan, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın olay yerine hareket ettiği bildirildi.

YORUMLAR
  Sosyal Medyada her gördüğünüze inanmamanız gerektiğini ispatlayan 80 resim
Sosyal Medyada her gördüğünüze inanmamanız gerektiğini ispatlayan 80 resim