A24.com.tr » eğitim » Kars'ta yarın okullar tatil mi? 7 Aralık Perşembe Kars Valiliğinden açıklama

Kars'ta yarın okullar tatil mi? 7 Aralık Perşembe Kars Valiliğinden açıklama

Kars'ta yarın okullar tatil mi? 7 Aralık Perşembe Kars Valiliğinden açıklama

Kars'ta etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle vatandaşlar zorluk çekiyor. Yoğun kar öğrencilerde de tatil beklentisi oluşturdu. Peki perşembe günü okullar tatil

Kars'ta bir süredir etkili olan kar yağışı nedeniyle yaşam adeta felç oldu. Yoğun kar yağışı nedeniyle yarın şehirde okulların tatil edilmesi bekleniyordu. Öğrencilerin de gözü kulağı valilikten gelecek açıklamaya çevrilmişti. Söz konusu açıklama öğle saatlerinden sonra geldi.

Kars'ta etkili olan kar yağışı sebebiyle yarın ilk, orta ve lise düzeyindeki tüm okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Kars Valisi Rahmi Doğan, yaptığı açıklamada, bölgede etkili olan kar yağışının dün gece saatlerinden itibaren il genelinde etkili olmaya başladığını söyledi. Bu sebeple eğitime ara verildiğini ifade eden Doğan, "İlimiz ve ilçelerimizdeki yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle ilk orta ve lise düzeyindeki tüm okullar 7 Aralık 2017 tarihinde bir gün süreyle tatil edilmiştir" bilgisini paylaştı.

Doğan, olumsuz hava koşulları yüzünden kamuda çalışan engelli ve hamilelerin de yarın idari izinli sayılacağını bildirdi.

YORUMLAR
  Çin'de çekilen akıllara zarar fotoğraf kareleri....
Çin'de çekilen akıllara zarar fotoğraf kareleri....