A24.com.tr » medya » Kardeş Çocukları 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 9. bölümde neler yaşandı | tüm bölümler sansürsüz izle

Kardeş Çocukları 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 9. bölümde neler yaşandı | tüm bölümler sansürsüz izle

Kardeş Çocukları 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 9. bölümde neler yaşandı | tüm bölümler sansürsüz izle

Cemal'in yaşadığını öğrenen Ümran'ı zor bir sınav daha bekliyor.Umay ile Cemal arasında gerçekleşen planları öğrenen Ümran kızını korumak için her şeye hazırdır.

 Kardeş Çocukları 9. bölüm izlemek isteyenler haberimizde bulunan canlı izleme linkinden ineternet üzerinden dizinin yeni bölümüne ulaşabilecekler.Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları'nda beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.Cemal'in yaşadığını öğrenen Ümran kızını korumak için harekete geçiyor.Umay, Ümran'a "kızını kaybedeceksin" demesi üzerinde yeni bölümde yaşanacak gelişmeler merak uyandırmaya başladı. Kardeş Çocukları'nın 24 Mart tarihinde ekranlara gelecek yeni bölümü merakla bekleniyor.Hayat ile Volkan'ı havuza öpüşürken yakalayan İdil bunu bir koz olarak kullanarak Hayal'a her şeyi anlatır.Çılgına dönen Hayal, Hayat'tan hesap sormak için soluğu onun yanında alıyor.Reşat peşine taktığı adamdan haber alarak Umay'ın bulunduğu otele gidiyor.Yıldırım ile konuşurken yakalanan Umay neye uğradığını şaşırıyor. İşte Kardeş Çocukları 9. bölüm izle! Hayat gerçekleri öğreniyor! Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Pazar akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kardeş Çocukları'nda nefes kesecek dakikalar yaşanmaya devam ediyor.Umay'ın yaptığı planlar beklemediği şekilde kendi ayağına dolanıyor.Cemal'i öldürmek için gittiği otel odasında ilk önce Yıldırım daha sonrada ise Reşat'a yakalanıyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 9.BÖLÜMÜ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Reşat ayrılık kararı aldığı Umay'ın peşine adam takıyor.Adamından haber alan Reşat otele gittiğinde Umay ve Yıldırım'ı görünce neye uğradığını şaşırıyor.Artık geri dönüşü olmayan hatalara adım atan Umay ise yolundan dönmeyerek yeni planlar yapmaya devam ediyor. Cemal'in yaşadığını öğrenen Ümran, Hayat'ı korumak için harekete geçiyor.Onunla Umay'ın planlar yaptığını öğrenen Ümran soluğu kardeşinin yanında alıyor.

Umay'ın "kızını kaybedeceksin" sözleri yeni bölüme damgasını vururken Hayat'ı korumak için elinden geleni yapacak olan Ümran gerekirse kızı için dünyayı yakacağını söyler.Yıldırım sevdiği kadını korumak için Umay'ın karşısında durmaya devam ediyor.İdil, Volkan ile Hayat'ı havuzda öpüşürken görünce soluğu Hayal'in yanında alıyor.İhanete uğradığını düşünen Hayal konuşmak için Hayat'ın yanına gidiyor.Odasının kapısını açmayan Hayat'a öfkelenen Hayal nefretini kapının arkasında kusuyor.

CEMAL: KOCANA HOŞGELDİN

Ümran ile Umay arasında savaş yeniden kızışıyor. Ümran, Umay’ın Cemal ile bir işler karıştırdığını düşünüyor ve Kevser'i de bu nedenle sıkıştırıyor. Ümran'ın Cemal'in mezarını açtırmak için harekete geçtiğini öğrenen Umay sonunda esaretten kurtulmanın yolunu buluyor. Cemal'inse bambaşka planları var. Ümran’ın karşısına çıkıyor.

YORUMLAR
  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar yemeğine ünlü yağmuru
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar yemeğine ünlü yağmuru