A24.com.tr » kültür-sanat » Karakomik Filmler izle | Karakomik Filmler tek part izle | Cem Yılmaz'ın yeni filmi izle

Karakomik Filmler izle | Karakomik Filmler tek part izle | Cem Yılmaz'ın yeni filmi izle

Karakomik Filmler izle | Karakomik Filmler tek part izle | Cem Yılmaz'ın yeni filmi izle

Türk komedisinin en başarılı ismi Cem Yılmaz'ın yazdığı, Karakomik Filmler vizyona girdi. Bu filmi bekleyen sinemaseverler, Karakomik Filmler izle, Karakomik Filmler bilet gibi araştırmalar yaptı.

Türkiye'de komedi denilince ilk akla gelen isimlerin başında olan Cem Yılmaz yeni 2 filmiyle cuma günü sinema salonlarına 'merhaba' dedi. Çekimlerinin ardından sinema salonları ve film yapımcıları arasındaki tartışmadan dolayı filmini vizyona sokmak için uzun süre bekleyen Cem Yılmaz, sonunda sinema salonlarındaki yerini aldı. Hem Cem Yılmaz'ı sevenleri hem de sinema severleri harika 2 kısa komedi filmi bekliyor. Karakomik Filmler, isimlerinin Kaçamak ve 2 Arada olarak 2 ayrı filmden oluşması ve sürelerinin 60 dakika olduğu açıklanmıştı.

Peki Karakomik Filmler nereden, nasıl izlenir? İşte ayrıntılar...

KARAKOMİK FİLMLER'E BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KAÇAMAK

Karakomik Filmler serisinin ilki olma özelliği taşıyan Kaçamak, 4 arkadaşın çıktıkları tatil sırasında başlarına gelen olayları eğlenceli bir dille konu alıyor.

Can Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memili ve Özkan Uğur’un tatile çıkan 4 arkadaşı canlandırdığı filmde, Cem Yılmaz da gittikleri otelin sahibi Alpay karakterine hayat veriyor.

Nilperi Şahinkaya ise bilim kadını olarak rol alırken Alişan Uğur da dahi bir bilim adamını canlandırıyor.

2 ARADA

‘2 Arada’ filminde seyirci Ayzek’in macerasına ortak olacak. Tüm hikayenin arabalı bir vapurda geçtiği filmde; Cem Yılmaz Ayzek karakterini canlandırıyor.

‘2 Arada’ filminde Cem Yılmaz’ın yanı sıra Ozan Güven, Zafer Algöz, Cemre Ebuzziya, Cem Davran, Bala Atabek, Uraz Kaygılaroğlu ve Umut Kurt rol alıyor.

Filmlerin görüntü yönetmenliğini Ahmet Sesigürgil üstleniyor. Filmde arabalı vapurda çaycı olarak görev yapan Ayzek’in seyirciyi farklı hayatlara ve farklı mekanlara taşıyacağı maceraları anlatılıyor.

YORUMLAR
  Ayşe Tolga'dan Bülent Ersoy'u kızdıracak sözler
Ayşe Tolga'dan Bülent Ersoy'u kızdıracak sözler