A24.com.tr » ajanda » Kahve falında kedi görmek, ne demek ne anlama gelir?

Kahve falında kedi görmek, ne demek ne anlama gelir?

Kahve falında kedi görmek, ne demek ne anlama gelir?

Türk insanının tüketmeyi çok sevdiği Türk kahvesi, falların da önünü açıyor. Falında kedi görenler "Kahve falında kedi görmek ne anlama gelir?" yazarak internette aratıyor. İşte detaylar...

Kahve falında kedi görmek, ne demek ne anlama gelir? | Türk kahvesi Türk toplumu için olmazsa olmazlardan biridir. Kız istemekten, keyif kahvesine ve alkol içtikten sonra ayılmaya kadar birçok yerde içeriz.

Aynı zamanda fallara da çok fazla inanırız. Türk kahvesi içildiği gibi hemen fincanlar ters çevrilir ve fal için hazırlanır. Özellikle kızlar bu duruma bayılır. Kahve falı baktırmak için para dahi veren var.

Kahve falı bu kadar popülerken falda çıkan anlamların da yorumlanması elbette çok önemli. Kahve falında kedi görenler ise bu durumu internette aradı ve "Kahve falında kedi görmek, ne demek ne anlama gelir?" yazarak arama motorlarına koştu.

Peki kahve falında kedi görmek ne anlama gelir? İşte detaylar...

Falda Kedi Görmek Ne Demektir?

Falda kedi görmek kötü manalara gelir. Nankörlük, ihanet, arkadan iş çevirme gibi anlamlara yorumlanır. Usta falcılara göre falında kedi gören kimse arkadaşı tarafından ihanete uğrar. Kedi için normal hayatta nasıl nankör tanımı yapılıyorsa falda çıkan kedi için de aynı yorum yapılır. Sizi satacak ya da arkanızdan oyun çevirecek kişi manasına gelir.

Kimi falcı için kahve falında kedi görmek maddi kayıp demektir. Bu falcılara göre kişinin işleri beklediği gibi gitmeyecek ve maddi kayıp yaşayacaktır denir. Ayrıca faldaki diğer şekillere göre yorum yapılır. Kedi şekli, fincanın ağız tarafına yakınsa yakın zaman içinde sıkıntılı günler gelecektir denir. Fincanın dip tarafına yakın tarafta çıkan kedi şekli uzun vadede sıkıntı yaşanacağına yorumlanır.

Bazı kahve falı yorumcularına göre falda kedi çıkması geçici üzüntü demektir. Bu yorumculara göre alınacak haberler fal baktıran kimsede üzüntü yaratacaktır fakat bu durum kısa sürecektir. Ardından gelecek başka haber ya da yaşanacak gelişmeler ile birlikte üzüntü yerini sevince bırakacaktır denir.

YORUMLAR
  Sıcak havalarda hararet gideren 8 besin
Sıcak havalarda hararet gideren 8 besin