A24.com.tr » dizi haber » Kafalar Karışık filmi fragmanı izle - Kafalar Karışık ne zaman çıkacak?

Kafalar Karışık filmi fragmanı izle - Kafalar Karışık ne zaman çıkacak?

Kafalar Karışık filmi fragmanı izle - Kafalar Karışık ne zaman çıkacak?

Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin'in Kafalar grubu yeni çıkacak olan filmleri Kafalar Karışık filminin fragmanı yayınlandı. Kafalar Karışık ne zaman çıkacak?

 Kafalar'ın yeni filmi Kafalar Karışık'ın ilk fragmanı (teaser)ı yayınlandı.

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan Kafalar'ın fenomen isimleri Atakan Özyurt, Fatih Yasin ve Bilal Hancı’nın başrolünde bulunduğu "Kafalar Karışık" filmi geliyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Musa Uzunlar, Güven Kıraç ve Erkan Can gibi usta oyuncular ile birlikte sürpriz konuklar da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Kristal Elma ödüllü ünlü reklam yönetmeni Yücel Yolcu otururken, görüntü yönetmenliğini ise Mustang ile Oscar adaylığı alan Ersin Gök üstleniyor.

Çekimleri İstanbul, Kaş, Elmalı ve Korkuteli’nde gerçekleştirilecek olan Kafalar Karışık filmi, bir aksiyon-komedi filmi olarak tanımlanıyor. Filmde Atakan, zengin sevgilisi Buse’ye aşıktır. Evlenmelerinde tek engel ise Buse’nin dedesidir. Atakan da Buse ile evlenmek için tek çare olarak Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasını bulmaya karar verir. Kadim dostları Fatih ve Bilal de elbette bu serüvende ona eşlik eder. Kafalar, arayışları sonunda kendilerini bir anda Antalya’da bulacak ve işlerin iyiden iyiye karışmasıyla aksiyon ve komedi dolu bir macera başlayacaktır.

YORUMLAR
  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 5 önemli oyuncu katıldı...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 5 önemli oyuncu katıldı...