A24.com.tr » magazin » Kadın dizisinde izleyicileri çıldırtan sahne!

Kadın dizisinde izleyicileri çıldırtan sahne!

Kadın dizisinde izleyicileri çıldırtan sahne!

FOX TV'nin sevilen dizisi Kadın'ın dün akşam yayınlanan yeni bölümündeki bir sahne, izleyicileri çılgına çevirdi. İzleyiciler, diziyi sosyal medyada eleştiri yağmuruna tuttu.

Her Salı akşamı FOX'ta yayınlanan, başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın dizisindeki 'Bahar' karakterine tepki yağdı.

Sosyal medyadan 41. bölümde yaşananlarla ilgili yorum yapan izleyiciler, Bahar'dan böyle bir şey beklemiyordu.

Büyük karşılaşmanın yaşandığı günün ertesi sabahı Bahar annesi, babası, Ceyda ve Yeliz'i çağırıp bildikleri her şeyi anlatmalarını istedi.

Gerçeği uzun bir süredir bilmelerine rağmen sustukları için onlara çok kızan Bahar, Jale'nin buna izin vermediği bahanesine de ayrı köpürdü.

Çocukların psikolojilerinin düşünülmemesine çok sinirlenen Bahar, Nisan ve Doruk’un babalarını görmelerine ve kendisine söylemelerine rağmen onlara inanmadığını hatırlattı. Sarp hastaneye geldikten sonra çocuklara annenize söylemeyin denmesine de ayrı tepki göteren Bahar'ın kafasından adeta ateş çıkıyordu.

Çocukların her gün babalarını sorduğunu ve onlara cevap veremediğini söyleyen Bahar, sadece çocukları için yaşadığını da söyledi.

Eğer bunu bilseydi çocukları ona göre psikolojik açıdan hazırlayacağını söyleyen Bahar, onların bunu düşünememesine çok kızdı.

Fakat dizinin takipçileri de yaşanan bu anlara sosyal medyadan yorum yaptı.

Bu sahneye de Bahar'a da çok sinirlenen izleyiciler Bahar’ın, kendisine bu kadar yardımcı olan insanlara söyledikleri ve onları hayatından sileceği sözlerine büyük tepki gösterdi.

İzleyenler Bahar'ın onun için bunca şey yapan bu insanları anlayıp, onlarla çözüm bulmak yerine böyle yıkıcı davranmasına tahammül edemediler.

"Bu saatten sonra ne halin varsa gör Bahar!", "Böyle büyük kavuşma mı oldu bu büyük nankörlük oldu!", "Nankörsün Bahar!", "Bahar gözümden düştün!", "Şirin haklıymış sana beyin de mi lazım derken!" gibi yorumlar yapan izleyiciler ilk kez Bahar'a bu denli kızdılar.

Neler olacağını, Bahar'ın bundan sonra nasıl hareket edeceğini ilerleyen bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz. 

YORUMLAR
  Çin'de çekilen akıllara zarar fotoğraf kareleri....
Çin'de çekilen akıllara zarar fotoğraf kareleri....