A24.com.tr » dizi haber » Kadın dizisi yeni bölüm ne zaman, neden yayınlanmıyor, Kadın 46. bölüm hangi tarihte yayınlanacak?

Kadın dizisi yeni bölüm ne zaman, neden yayınlanmıyor, Kadın 46. bölüm hangi tarihte yayınlanacak?

Kadın dizisi yeni bölüm ne zaman, neden yayınlanmıyor, Kadın 46. bölüm hangi tarihte yayınlanacak?

Kadın yeni bölüm ne zaman? FOX ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak merak edilirken izleyenler son bölümü heyecan içerisinde izledi. Kadın yeni bölüm var mı yok mu?

 Kadın yeni bölüm ne zaman? Kadın dizisi son bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından izleyenlere büyük bir şok yaşattı. Kadın dizisi son bölüm ne zaman, yeni bölüm yayınlanmayacak mı?

Dizilere verilen ara sebebiyle izleyiciler dizilerin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Kadın dizisinin yeni bölümü normalde bu akşam yayınlanması gerekiyordu ancak verilen ara sebebiyle yayın tarihi ertelendı. Peki Kadın dizisi fragmanı geldi mi? Kadın yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

KADIN SON BÖLÜM İZLE

Kadın dizisinde yeni bölüm tarihi merak konusu oldu. Dizilere normalde verilen 15 günlük aranın bu sene biraz daha uzayacağı öğrenildi. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Kadın dizisi bu hafta ekranlara gelmeyecek. Kadın dizisinin yeni fragmanı da henüz yayınlanmadı. İşte verilen aranın nedeni ve merak edilenler…

KADIN DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜN NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kadın dizisinin yeni bölümünün 22 Ocak tarihinde yayınlanması bekleniyor. Kadın dizisinde yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

DİZİLERE VERİLEN ARA NEDEN UZATILDI?

Diziler, her yıl başında futboldaki devre arası gibi 2 haftalık bir ara veriyordu. Ancak, bu yıl bir değişiklik oldu ve aranın, kanalların aldığı ortak bir kararla 3 haftaya uzatıldığı öğrenildi. İzleyiciler, Sen Anlat Karadeniz, Çukur, Kadın, Yasak Elma gibi dizileri 3 hafta izleyemeyecek. Alınan bu kararla ilgili kimi iddialar dizi sektöründe dillendirilmeye başlandı. Dizi maliyetlerinin yükselmesi, oyuncu kaşelerinin artması ve reklam pastasının daralması sıkıntıların başında geliyor.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar iş aramaya başlıyor. Arif yine Bahar'ın yanında ve onun hayatını kolaylaştırmaya çalışıyor. Enver, Şirin'e borcunu ödemesine yardım etmesi için çalışmasını istiyor Hatice yine kızına arka çıkmaya çalışsa da Enver'in bu karardan dönüşü yok. Enver bir yandan da terziliğe dönüyor ve komşularına işine döndüğünü söylüyor.

PIRIL PERİŞAN HALDE

Suat, Pırıl'ın yanına gidiyor. Pırıl'ın üzgün olmasına dayanamıyor ve bu riski göze alıyor. Pırıl gözleri yaşlı şekilde babasına sarılıyor. Pırıl babasına Suat'ın onlarla olmadığını anlatıyor. Kavga etseler de ondan şüphelense de konu başka. Pırıl gözyaşları içinde Bahar'ın Sarp'ın telefonunda ‘Baharım' diye kayıtlı olduğunu söylüyor. Pırıl bu gerçekle baş edemiyor. Pırıl, Suat'tan ses kayıtlarını istiyor. O konuşmalarda da Sarp'ın ‘Baharım mı' dediğini merak ediyor. Ses kayıtlarında Bahar'a Suat'ın aşkım dediğini ve Bahar'ın da onu terslediğini duyuyor. Sarp her şeyi açıklayacağını söylüyor. Pırıl adeta yıkılıyor.

YORUMLAR
  Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan'ın olay dansı hakkında konuştu...
Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan'ın olay dansı hakkında konuştu...