A24.com.tr » dizi haber » Kadın 74 bölüm izle | Kadın son bölüm tekrarı fox tek parça

Kadın 74 bölüm izle | Kadın son bölüm tekrarı fox tek parça

Kadın 74 bölüm izle | Kadın son bölüm tekrarı fox tek parça

Kadın dizisi bu akşam 74. bölümle ekrana geldi. Son bölümde Arif, Bahar'ın bir şeyler sakladığını anlar. Kadın 74 bölüm izlemek isteyenler dizinin son bölümünü haberimizde bulabilir.

FOX TV'de Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı Kadın dizisi, 3 Aralık Salı akşamı 74. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Büyük ilgi gören dizinin yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Kadın 74. bölüm tekrarını haberimizdeki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirin’in kafasını karıştırmasıyla beraber Arif, Bahar ve Ceyda’nın bir şeyler sakladığından şüphelenir. Bahar ve Ceyda’nın kırdığı bir pot üzerine de bir şeylerin ters gittiğinin farkına varmıştır.

Şirin’in Arif’e oynadığı oyunu bir şekilde öğrenen Bahar ise bu defa bunu saklamaz ve herkesin içinde açık açık Şirin’in kendini dövdürdüğünü söyler. Şirin’in hala değişmediği bilincine varan Bahar artık ona asla güvenmeyecektir.

Cem’in Bahar’a karşı son iş olarak verdiği bir görevde ise Bahar, hiç beklemediği bir isimle karşılaşacaktır.
Bunun sonucunda Cem belasından bir an önce kurtulmak isteyen Bahar’ın başı tekrar belaya mı girecek? Yoksa bu görev gerçekten son görevi mi olacaktır?

 

KADIN 74. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KADIN 75. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz çıkmadı.

YORUMLAR
  Beren Saat'in şaşırtan değişimi!
Beren Saat'in şaşırtan değişimi!