A24.com.tr » dizi haber » Kadın 62. bölüm izle | Kadın son bölüm izle fox tv full hd 14 Mayıs 2019

Kadın 62. bölüm izle | Kadın son bölüm izle fox tv full hd 14 Mayıs 2019

Kadın 62. bölüm izle | Kadın son bölüm izle fox tv full hd 14 Mayıs 2019

FOX ekranlarının sevilen dizisi Kadın 14 Mayıs 2019 tarihinde 62. bölümle ekrana geldi. Kadın dizisi 62. son bölüm izlemek isteyenler videonun tamamına haberimizden ulaşabilir.

Kadın 62. bölüm izle | FOX'un büyük ilgi gören ve başrollerini Özge Özpirinçci ile Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın'ın dizisinin 62. son bölüm tekrarı nereden izlenir? Kadın 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kadın'ın son bölümünde izleyiciler soluksuz kaldı ekran başında.

Bahar Sarp ve Arif arasında kalır!

Sarp’ın Saray Apartmanı’na taşındığını öğrenen Arif büyük bir şok içindedir. Arada Bahar ve çocuklar olsa da, Sarp’ı bir şekilde evden çıkarmak için elinden geleni yapmaya da kararlıdır. Bahar ise hiçbir şeyden haberi olmadığı için kendini Arif’e karşı suçlu hisseder ve huzursuz olur. Çünkü Sarp ve Arif’in aynı apartmanda olmasının en çok ona zarar vereceğinin bilincindedir.

Arif’in, Bahar’ın Sarp’a karşı duygularının kalmadığını düşünmesi ve bunu Sarp’a açıkça söylemesi Sarp’ı oldukça kızdırmıştır. Doruk’un sünnet düğünü hazırlıkları sırasında yaşanan kötü bir sürpriz ise işleri iyice karıştıracaktır.

KADIN 62. SON BÖLÜM TEKRARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KADIN 63. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KADIN SON BÖLÜM ÖZETİ

Bahar’ların apartmana gizemli biri taşınıyor. Eşyaları taşınıyor ama kendisi ortalıkta yok. Hatta Ceyda biraz soruşturuyor ama kim olduğunu öğrenemiyor. Sarp gece yarısı evine gelip tüm duvarları boyuyor. Sabaha kadar uyumadan tüm evi elden geçiriyor. Ceyda sabah çocukları almak için Bahar’a doğru gidiyor ve giderken Arif ile konuşuyor. Arif, Sarp’ın yeni evini soruyor. Ceyda, Bahar ile Arif’in barışabileceğini söylüyor. Ama Arif sessiz kalıyor. Sarp, çocukları almaya gidiyor ve okuldan önce yeni evini göstermek istediğini anlatıyor.

Bahar’ın haberi olmadan Sarp üst kattan çıkıyor. Çocuklarla beraber cama çıkan Sarp’ı Arif ve Ceyda görüyor. Doruk ve Nisan’ın sevinç çığlıkları arasında Arif öfkeli bakışlarını Sarp’a dikiyor. Bahar endişe ile Arif’e bakıyor. Arif Sarp’ın oraya taşındığına inanmıyor. Ama çocuklara rağmen Sarp’ı oradan çıkarmayı da kafasına koyuyor. Bahar hiçbir şeyden haberi olmadığını Arif’e söylemek istiyor. Dükkana giden Bahar, Sarp’ın oraya gelişinden haberi olmadığını söylüyor. Çünkü Sarp ve Arif'in aynı apartmanda olmasının en çok ona zarar vereceğinin biliyor. Arif öfkeyle Bahar’ı terslerken. Bahar, Sarp’ın eski kocası olduğunu ve onu evden atarsa buna bozulmayacağını söylüyor.

Arif bu konuşmadan sonra Bahar’ın Sarp’ı sevmediğini düşünmeye başlıyor. Arif, Sarp’ın karşısına dikilip ona yalancı ve düzenbaz olduğunu söylüyor. Sarp da ona aynı tonda cevap veriyor. Arif, Sarp’ı kovarak ‘defolup gideceksin’ diyor. Ama Sarp karısını ve çocuklarını bırakmayacağını söyleyince ipler kouyor. Çünkü Arif, Bahar’ın Sarp’ı sevmediğini hala onun aldığı kolyeyi taktığını söylüyor. İki aşık adam arasında kavga bitecek gibi değil. Arif’in babası bağrışmaları duyup onları ayırmaya geliyor.

YORUMLAR
  Apple'ı Apple yapan adam Steve Jobs 63 yaşında! İşte geçmişten bu güne Steve Jobs
Apple'ı Apple yapan adam Steve Jobs 63 yaşında! İşte geçmişten bu güne Steve Jobs