A24.com.tr » medya » Kadın 48. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 47. Bölümde neler yaşandı | Sansürsüz izle

Kadın 48. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 47. Bölümde neler yaşandı | Sansürsüz izle

Kadın 48. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 47. Bölümde neler yaşandı | Sansürsüz izle

Bahar ve Pırıl yeni savaşa başlıyor. Pırıl Sarp'ı Bahar'a kaptırmamak için yeni planlarını devreye sokmaya hazırlanıyor.Bahar ise herşeyin farkındadır ve Pırıl'a uyarıda bulunuyor.

Kadın 47.bölüm full izle! Ekranların en çok takip edilen dizisi Kadın nefes kesecek 47.bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Yeni bölümde yaşanacak gelişmeler ile izleyenleri ekranlara kilitleyecek.Bahar ile Pırıl'ın arasında mücadele artık iyice sertleşmeye başlıyor.Pırıl kendini hissetirmeye çalışırken Bahar tarafından gördüğü tepki ile şoke uğruyor.Sarp Bahar'ı kazanmaya çalışırken Pırıl'ı karşısında görmesi sonrası neye uğradığını şaşırıyor.Bahar Yeliz'in öldüğünü öğrenebilecek mi sorusu büyük merak konusu olmuş durumda.Peki Kadın 47.bölüm full izle! Son bölüm hd izle! Bahar Pırıl savaşını kim kazanacak? Kadın 48.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

 

KADIN 47.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

KADIN 46. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadın dizisinde Sarp Bahar ve çocukları alıp Nezih’in adamlarından kaçmışlardı. Sarp onları bir eve götürür. Çocuklar korkmuştur ancak Bahar ve Sarp bir şey belli etmez. Sarp Nezih’in adamlarının birini öldürdüğünü haberini almıştır.Ölen kişi belli olmuştur. Yeliz o kargaşada kalbinden vurulmuştur. Ve hayatını kaybetmiştir. Ceyda, Enver, Hatice resmen çökmüştür. Bu arada Bahar ailesine ulaşamamıştır. Ve olanlardan haberi yoktur. Kaldıkları ev şartları kötüdür. Ve Sarp bir şeyler yapmaya çalışmaktadır. Daha sonra Sarp’ın adamları kıyafet ve yiyecekler getirmiş ancak bozuk şarj aleti gelince yine ailesine ulaşmamıştır. Bahar bu arada çocukların Sarp'a olan ilgisinden biraz rahatsız olmuştur. Sarp’ın karısı yaptığı planlar dâhilinde Bahar ve Sarp’ın yanına gider. Ve Sarp karısını görünce şok olur.

YORUMLAR
  Danla Bilic servet değerindeki yeni arabasıyla şov yaptı! Tam 500 bin TL
Danla Bilic servet değerindeki yeni arabasıyla şov yaptı! Tam 500 bin TL