A24.com.tr » medya » Kadın 45. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 44. bölümde neler oldu | Bahar Sarp'tan vazmı geçecek?

Kadın 45. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 44. bölümde neler oldu | Bahar Sarp'tan vazmı geçecek?

Kadın 45. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 44. bölümde neler oldu | Bahar Sarp'tan vazmı geçecek?

Bahar ve çocukları tehlikeli bir süreç bekliyor.Sarp Bahar ve çocukları korumak için yeni planlar yapmaya çalışır.

 Kadın 44.bölüm full izle! Nefesleri kesecek yeni bölümüyle ekranlara gelecek Kadın bu bölümde yaşanacak gelişmelerle izleyicisini ekranlara kilitleyecek.Yayınlanacak yeni bölümde Bahar Sarp'tan vazgeçeceğinin sinyalini veriyor.Çocuklarının ve Bahar'ın tehlikede olduğunun farkındadır ve onları korumak için yeni planlar yapmak zorundadır.Vatandaşlar yeni bölümde neler olacağını araştırmaya başladı.Peki Kadın 44.bölüm full izle! son bölüm hd izle! Bahar Sarp'tan vazmı geçecek? Kadın 45.bölüm fragmanı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Arif ile ayrılan Bahar, ayrılığın üzerine Sarp’ı birden karşısında bulur. Yıllar önce ölen kocasını karşısında bulmak ona hayatının en büyük şokunu yaşatacaktır. Sarp ve Bahar kavuşmasına şahit olan Arif’in ise gördüğü şey karşısında dünyası başına yıkılmıştır. Sarp ve Bahar’ın bir arada olmasını asla istemeyen Şirin, Enver’in telefonunu kırmasıyla beraber kaybettiği fotoğrafları başka bir şekilde bulmanın yollarını arar.

40.Bölüm

Şirin’in ilik vermesiyle sağlığına kavuşan Bahar evine döner. Eski mutlu ve sağlıklı günlerine dönmesiyle birlikte de bir fırsat yaratıp Arif ile nişanlandıklarını Nisan’a anlatmak ister. Peki, Nisan bu duruma ne tepki verecektir? Sarp’ı bulmaya çalışan Nezir, sonunda amacına ulaşacak mıdır? Bahar’ın yaşadığını bile bile artık onu görmeden duramayan Sarp, Bahar’ın karşısına çıkmaya karar verir.

 

 

YORUMLAR
  Telefonların şarj süresi tarihe karışıyor! Akıllı telefonlar 12 dakikada şarj olacak....
Telefonların şarj süresi tarihe karışıyor! Akıllı telefonlar 12 dakikada şarj olacak....