A24.com.tr » yaşam » Kaçak kediler gümrükte yakalandı

Kaçak kediler gümrükte yakalandı

Kaçak kediler gümrükte yakalandı

Edirne’nin Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda Bulgaristan’dan Türkiye’ye kaçak olarak geçirilmek istenirken yakalanan İran ve ingiliz melezi yavru kediler Tasfiye İşletme Müdürlüğü tarafından satılacak.

 Edirne’nin Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda Bulgaristan’dan Türkiye’ye kaçak olarak geçirilmek istenirken yakalanan İran ve ingiliz melezi yavru kediler Tasfiye İşletme Müdürlüğü  tarafından 7 bin 80 lira ile satışa konulacak.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Şube ekipleri, geçtiğimiz günlerde Bulgaristan’dan Türkiye’ye geçiş yapan Bulgaristan plakalı otomobilde şüphe üzerine arama yaptı. Aramada otomobilin bagajında iki çanta içinde Pet Shop’larda satılmak üzere kaçak olarak getirilen yavru kedilere el konuldu.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Edirne Tasfiye İşletme Müdürlüğü (TASİŞ) hizmet binasında 20 Ekim günü yapılacak ihalede 10 yavru kedi 7 bin 80 liradan açık artırmaya satışa çıkarılacak. İhaleye girecekler önceden 708 lira güvence tutarını yatıracak.

 

YORUMLAR
  Türkiye'de satılan ve 70 Bin TL altında olan Otomobiller neler?
Türkiye'de satılan ve 70 Bin TL altında olan Otomobiller neler?