A24.com.tr » medya » Kaan Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kaan Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kaan Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında?

Oyuncu Demet Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edilen Kaan Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında?

Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir ile Bodrum'da magazincilere yakalanan Kaan Yıldırım merak edildi. Demet Özdemir ile ayrı ayrı basın açıklaması yaparak aralarındaki aşk iddilarını yalanlayan Yıldırım, 'Ulan İstanbul' dizisi ile şöhrete kavuşmuştu. Peki Kaan Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında?

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi, İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun olduktan sonra Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisiyle başladı. Bu dizide Kadir karakterini canlandırdı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı. Trt ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde kendi ismini taşıyan karakteri canlandırdı.

14 Mayıs 2016 yılında Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı'nda evlendi. Çift sürpriz bir kararla 26 Haziran 2019 tarihinde boşandılar. 

YORUMLAR
  Yeni sezonda hangi ünlü isim, hangi dizide yer alacak?
Yeni sezonda hangi ünlü isim, hangi dizide yer alacak?