A24.com.tr » politika » İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu

İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu

İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu

CHP'den gelen 15 milletvekiliyle 24 Haziran'da yapılacak seçimlere katılması kesinleşen İYİ Parti'de Cumhurbaşkanı adayı da belli oldu. İşte Parti Sözcüsü Aytun Çıray'ın açıklaması...

Siyaset dünyası 24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi.

Seçime 2 ay süre kala İYİ Parti de Cumhurbaşkanı adayını resmen duyurdu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, genel merkezde düzenlenen GİK toplantısına AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun amcası Devlet eski Bakanı Salim Ensarioğlu ile birlikte katıldı. Akşener toplantıda Salim Ensarioğlu'nun İYİ Parti'ye katıldığını söyleyerek, "An itibarıyla İYİ Partili oldu. Allah yolumuzu açık etsin. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Güç, kuvvet verdi bize. Çok eski bir dostuz, bizi kırmadı. Hayırlı olsun" dedi. Akşener 13 Mayıs'ta Diyarbakır'a gideceklerini de sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABER Akşener-Karamollaoğlu görüşmesinden ilk açıklamalar Akşener-Karamollaoğlu görüşmesinden ilk açıklamalar

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray ise toplantıda Meral Akşener'in partilerinin Cumhurbaşkanı adayı olmasına karar verildiğini açıkladı.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU: ADAY ARAYIŞIMIZ YOK

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu da adaylarının Akşener olacağını yineledi. Dervişoğlu, "Geminin kaptanı bellidir" dedi, adaylarının Akşener olduğunu belirterek "Yeni bir aday arayışımız yoktur. İlk günden beri belirttiğimiz gibi, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'dir" diye konuştu.  

YORUMLAR
  Rüzgar Erkoçlar'ın yeni sevgilisi
Rüzgar Erkoçlar'ın yeni sevgilisi