Ivana Sert'in gözyaşları
Saat: 11:14

TV8 ekranlarında yayımlanan İşte Benim Stilim'in güzel jüri üyesi İvana Sert gittiği bir mekanda sevgilisi ile tartıştıktan sonra kendisini tuvalete kapattı.
Ivana Sert, sevgilisi Can Çelebi’yle Nişantaşı’ndaki bir mekandan Etiler Fenix’e geçti.
Ivana Sert, önceki gün eğlendiği mekânda sevgilisiyle kavga etti. Sosyetik moda yorumcusu, gözyaşlarına boğulunca soluğu mekanın tuvaletinde aldı. İkilinin neden kavga ettiği öğrenilemedi.
Moda yorumcusu ve manken Ivana Sert, önceki akşam işadamı sevgilisi Can Çelebi ile eğlence turuna çıktı. Nişantaşı’nda bir mekânda eğlenen ikili, sonrasında soluğu Etiler’de aldı. Mekân girişinde gazetecilere görüntülenen ve bir hayli keyifli olan ikili, içeride sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga etti.
SEVGİLİSİ AZARLADI
Kalabalığın gözleri önünde sevgilisi Can Çelebi’nin azarladığı Ivana Sert, ağlayarak tuvalete gitti. Yaklaşık 15 dakika boyunca gözyaşı döken ünlü güzel, bir süre sonra yüzünü yıkayıp makyajını tazeledi ve sevgilisinin yanına döndü.
Ivana Sert mekandan çıkarken yüzünden düşen bin parçaydı. Çok moralsiz olduğu görülen moda yorumcusu, soruları cevapsız bıraktı.
Mekan çıkışında gözleri şişkin bir şekilde görüntülenen Sert, soruları yanıtlamazken, işadamı sevgilisi Can Çelebi’nin sinirli halleri dikkat çekti.