A24.com.tr » magazin » Itır Esen, Acun Ilıcalı hakkında ilk kez konuştu

Itır Esen, Acun Ilıcalı hakkında ilk kez konuştu

Itır Esen, Acun Ilıcalı hakkında ilk kez konuştu

Genç model Itır Esen, adının aşk dedikodularına karıştığı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında ilk kez açıklamalar yaptı.

Esen, “Birlikte hem güzel bir proje oluşturuyoruz hem güzel vakit geçiriyoruz. İş ve eğlencenin bu kadar iç içe olacağını birisi söylese inanmazdım” dedi.

Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu’na konuşan Esen, “Bu hafta içinde adın Acun Ilıcalı’yla ile birlikte anıldı. Acun’la yollarınız bu proje sayesinde mi kesişti?” sorusuna şu yanıtı verdi:

"Yeni bir proje olduğu için zaten kendisi de yakından ilgileniyor. Birlikte hem güzel bir proje oluşturuyoruz hem güzel vakit geçiriyoruz. İş ve eğlencenin bu kadar iç içe olacağını birisi söylese inanmazdım. Değişik bir ortamı var Acun Medya’nın... Bunu daha önce çok duymuştum ama bu kadar keyifli olduğunu yaşayınca kendim gördüm..."

Esen, “Ne zaman tanıştınız Acun’la?” sorusuna da şu yanıtı verdi:

“Survivor Youtube projesi geleli henüz bir ay bile olmadı zaten... Bana en heyecan veren şeylerden biri de bu projenin aynı anda Yunanistan’da yayınlanacak olması. Düşünsenize iki ülkenin beraber seyredeceği bir proje olduğu için tam bir tartışma ortamı olacak bizim sayfalarda...”

 

ŞEYMA SUBAŞI'DAN YORUM GELDİ

Boşanmanın ardından Fransız Dj Guido Senia ile aşk dedikoduları çıkan Şeyma Subaşı muhabirlerin aşk haberlerini sorması üzerine gülümseyerek, "Ben şu an mutluyum, başka bir şey söyleyemem" dedi.

Acun Ilıcalı'nın Itır Esen ile birlikte olduğunu iddiaları hatırlatılması üzerine ise Subaşı "Sosyal medyada öyle şeyler var gördüm. Ben hayatımdan mutluyum. O da mutlu olsun isterim tabi ki" dedi.  

YORUMLAR
  Boşanma süreci sonrasında bir türlü kendine gelemeyen ünlü oyuncu ilk defa gecelerde boy gösterdi...
Boşanma süreci sonrasında bir türlü kendine gelemeyen ünlü oyuncu ilk defa gecelerde boy gösterdi...