A24.com.tr » medya » İşte Kurtlar Vadisi Pusu'yu bitiren köprü sahnesi

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'yu bitiren köprü sahnesi

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'yu bitiren köprü sahnesi

Son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki darbe iması tartışmaları giderek farklı bir boyut kazanmaya devam ediyor.

 Son dönemlerde gündemden düşmeyen Kurtlar Vadisi Pusu'da darbe girişiminden 1 ay önce Boğaz Köprüsü'nün ayağında çekilen sahnede geçen diyaloglar şaşkına çevirdi.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

TARTIŞMALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR
Pana Film'in 'Kurtlar Vadisi Darbe' filminin marka tescilini ve Web sitesini 15 Temmuz darbe girişiminden önce 2 ay önce alması "darbeden haberleri var mıydı?" sorusunu akıllara getirmişti. Bu tartışmalar sürerken dizinin farklı bölümlerindeki 'Erdoğan' yazılı mezar taşı ve 'RTE' plakalı araçlar tartışmanın fitilini ateşlemişti.

ŞİMDİ DE KÖPRÜ SAHNESİ
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz'ın bugün yayınlanan bölümünde ise darbeden 1 ay önce Kurtlar Vadisi'nin 299. bölümündeki köprü sahnesine dikkat çekildi. 15 Temmuz darbe girişiminin başladığı yer olan Boğaz Köprüsü'yle ilgili çarpıcı diyaloglara yer veriliyor.

İŞTE O SAHNE

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 5 yorum yapıldı.
  • Nurlan Baki 2016-10-16 06:51:12

    Duzdu bu insanlar kv ni bitirmek isteyirler ama a linmayacag

  • Haydar 2016-10-15 12:59:49

    Eskiden bu dizi atv de yayinlanirken methediyolardi en güzel dizi türkiyenin gerckeleri falan diye ve beyaz tv de eski bölümleri yayinlanirken de kimseden ses cikmiyodu dizi şimdi 360 tv ye geçti ve beyaz tv sabah akşam kvp yi kötülüyo ama bitiremicekler bana göre türkiyenin gelmiş geçmiş tek dizisidir ve hep öyle kalicak benim gibi düşünen milyonlar var ve beyaz tvye yazıklar olsun

  • Mehmet 2016-10-14 23:29:25

    Bunlar kv sini bitirmeye çalışıyor ama başaramayacaklar. Hergün ayrı bi haber . Pana film dik dur

  • Aaa 2016-10-14 22:57:43

    Bunlar kafayı yemis

  • Alaaddin 2016-10-14 21:03:01

    Darbeciler köprüyü ucurmaya kalktıda haberimiz mi yok.? . dizinin konusu bu zaten. her bölüm dusmanlar biyerleri patlatmaya calısıyr polat engelliyr bu konusmayı yapanlar da zaten bi bölüm sınra polat tarafından öldürülüyor. Elelştiricem die işi suyunu cıkarmıssınz resmen

  Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçmiş en enteresan sorular ve cevapları...
Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçmiş en enteresan sorular ve cevapları...