A24.com.tr » medya » İşte Benim Sitilim'de şok görüntü!

İşte Benim Sitilim'de şok görüntü!

İşte Benim Sitilim'de şok görüntü!

TV 8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim adlı programda yaşananlar şok etkisi yarattı.

 İşte Benim Stilim Deniz Saral Zeyna performansıyla izleyenleri kendinden geçirdi.

İşte Benim Stilim 24. bölümde Deniz Saral Zeyna oldu baltasını Simay Tokatlı'ya fırlattı.İşte Benim Stilim 18 Aralık 2016 Pazar eleme gecesinde kim elendi, 10 bin lira para ödülünü kim kazandı.

İşte Benim Stilim 18 Aralık 2016 haftanın finali bölümünde Zeyna olan Deniz Saral, Simay Tokatlı'ya elinde bulunan baltayı fırlattı. İşte Benim Sitilim haftanın finali bölümünde Zeyna karakterini canlandıran Deniz Saral, Simay Tokatlı'ya "Simay artık yeter" diyerek elinde ki baltayı fırlattı


Deniz Saral'ın baltayı fırlatmasını ise jüri üyesi İvana Sert eleştirdi.

İşte Benim Stilim 18 Aralık Pazar 2016 günü yapılan haftanın firalinde ise elenen isim belli oldu. İşte Benim Stilim 18 Aralık Pazar günü yaşanan eleme gecesinde Tuğba Çiğdem elendi.
Jüriden en düşük puanı alan ve arkadaşları tarafından elenmesi için kurtarılmayan üç yarışmacı yeniden jüri karşısına çıktı. Jürinin karşısına çıkan Esin Çelik, Niran Yalaz ve Tuğba Çiğdem arasından jüri elenmesi için Tuğba Çiğdem ismini verdi. Gecenin sonunda yarışmaya veda eden isim Tuğba Çiğdem oldu.

 

İşte Benim Stilim'de jürinin kararıyla en çok tarz ve puanları alan yarışmacı Aleyna Eroğlu da haftalık ödül olan 10 bin lirayı kazandı.

YORUMLAR
  Survivor Anıl Berk Baki'nin bilinmeyen yönleri! Anıl Berk Baki kimdir?
Survivor Anıl Berk Baki'nin bilinmeyen yönleri! Anıl Berk Baki kimdir?