İstanbullular tatile çıktı, yollar bomboş kaldı
Saat: 11:59

Cuma akşamı mesai bitimiyle birlikte başlayan 9 günlük bayram tatili nedeniyle birçok vatandaş İstanbul dışına çıktı. Yollardaki trafik yoğunluğu ise yüzde 1'e kadar düştü.
Kurban Bayramı için tatile gidemeyen İstanbullular trafikte bayram ediyor.
İstanbul'da bu sabah yola çıkanlar gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Günlerden pazar olması ve 9 günlük bayram tatilinin başlamış olması nedeniyle İstanbul'da trafik yoğunluğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin verilerine göre yüzde 1 oldu.
TÜM YOLLAR BOŞ
İstanbul'un ana arterlerinde trafik yoğunluğu yüzde 1 seviyelerinde kalırken, özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, ve E-5 Karayolu gibi kritik noktalar bomboş kaldı.
İşte İBB verilerine yansıyan İstanbul'daki trafik yoğunluğu:
'KEŞKE HEP BÖYLE OLSA'
Trafik yoğunluğunun neredeyse hiç olmadığı İstanbul'da seyahat süreleri de kısaldı.
Otobüs, minibüs ve taksi şoförleri ise 'Yollardan gayet memnunuz, bomboş. Keşke her gün böyle olsa ama tatilden sonra trafik yeniden başlar' dedi.