A24.com.tr » magazin » İstanbullu Gelin dizisinde izleyicileri isyan ettiren sahne!

İstanbullu Gelin dizisinde izleyicileri isyan ettiren sahne!

İstanbullu Gelin dizisinde izleyicileri isyan ettiren sahne!

Star TV'de ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin son bölümündeki bir sahne, ekran başındaki izleyicilerin tepkisine neden oldu.

Başrollerini Özcan Deniz ile Aslı Enver'in paylaştığı sevilen dizi İstanbullu Gelin'de yaşananlar izleyicileri çıldırttı.

İstanbullu Gelin'in son bölümündeki bir sahne ise izleyiciye yok arttık, bu kadar olur mu dedirtti. Peki neydi o sahne ve neden tepkilere neden oldu?

Son bölümde Faruk Boran, kardeşi Fikret Boran ve eşleri annelerinin evleneceği kişi olan Garip Bey'in evine kahvaltıya gittiler. Eşlerinin ve anneleri Esma Boran'ın hatrına kahvaltı masasına oturan Boran kardeşler bir an önce ortamdan uzaklaşmak isterken Faruk Boran'ın aklına bir fikir geldi.

KIZI YAZ'I GEZDİRMEYE GİTTİ:

Garip Bey'in evinden uzaklaşmak isteyen Faruk, iş bahanesi ile evden daha 4 aylık olan kızı Yaz ile birlikte çıktı. Bu arada yakın arkadaşı Akif ile buluşmak isteyen Faruk onu arayarak bir mekana davet etti.

Buraya kadar her şey normal görünürken işler bir anda karıştı. Evden çıkarken senaryo gereği uyuyan Yaz bebek, aradan saatler geçmesine rağmen hiç uyanmadı. Lavaboya gitmek için kızı Yaz' ın bebek arabasını Akif'e bırakan Faruk döndüğünde hala uyuyan kızını alarak eve gitti.

SAATLERCE HİÇ AĞLAMAYAN BEBEK:

Saatlerce kızı ile dışarıda dolaşan Faruk'un bir kez bile yüzü örtü ile kapatılan kızı Yaz'a bakmaması, daha 4 aylık olan bebeğin bir kez bile ağlamaması, acıkmaması izleyici çıldırttı. Bu kadar da olmaz diyen seyirci dizinin o sahnesini yorum yağmuruna tuttu.

YORUMLAR
  Dünya gündemine oturan Instagram fenomeni genç kadın makyaj yaparak mı böyle görünüyor?
Dünya gündemine oturan Instagram fenomeni genç kadın makyaj yaparak mı böyle görünüyor?