A24.com.tr » dizi haber » İstanbullu Gelin dizisi bitecek mi final mi yapacak?

İstanbullu Gelin dizisi bitecek mi final mi yapacak?

İstanbullu Gelin dizisi bitecek mi final mi yapacak?

Star'ın sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in son bölümüne Galip ile Esma'nın yakınlaşması damga vurdu. Ayrıca dizideki hikayede taşların yerine oturması 'Final mi yapacak?' sorusunu akıllara getirdi.

Star TV'deki 'İstanbullu Gelin' dizisi dün akşam 62. bölümüyle ekrandaydı.

Yeni bölüm dizinin hayranları tarafından soluksuz izlenirken hikayede her şeyin çorap söküğü gibi bir anda çözülmesi ise 'İstanbullu Gelin final mi yapıyor?' sorusunu akıllara getirdi. Öte yandan Esma ile Galip'in öpüştüğü sırada Süreyya'ya yakalandıkları anlar da çok konuşuldu.

İşte İstanbullu Gelin'in 62. son bölümde yaşananlar...

Ülfet’in geçmişte yaşadığı acıların bir bir ortaya dökülmesinden sonra her şey bir anda değişti. Süreyya’nın Ülfet’in gizli odasına girmesiyle gördüğü manzara, onu şok etti.

Bebek eşyalarıyla dolu odanın sırrını öğrenen Süreyya’nın yaptığı konuşmayla her şey sanki bir anda çözülmeye başladı. Ülfet’in acısına dokunan Süreyya, kendisinin de bebeğini kaybettiğini ve onu çok iyi anladığını söyleyen duygusal bir konuşma yaptı.

Fikret’in Ülfet’in kocasıyla ilgili ulaştığı bilgiyi öğrenen Faruk, büyük bir şok yaşadı. Süreyya’nın Ülfet’in bebeğiyle ilgili yaşadığı acıyı anlatmasıyla birlikte, Ülfet’in derininde büyük acılar olduğu ortaya çıktı.

Faruk, halasın giderek yaşadıklarını duyduğunu ve üzüldüğünü anlatarak bunca acının içinde intikam almakla uğraşmak yerine, aile olmaya çalışmanın anlamını ifade eden cümleleriyle Ülfet’i çok etkiledi. O akşam Ülfet, herkes masada yemek yerken arsayı bir proje için alacağını söyledi.

Ülfet, için için çözülmeye başlamışken en büyük sürprizi de Esma yaptı. Ülfet’in iş yerine giden Esma, yaşadıklarını duyduğunu ve çok üzüldüğünü anlatarak samimi konuşmasıyla Ülfet’i de çok şaşırttı. Yıllardır aralarında sürüp giden gerginliği birbirlerinden özür dileyerek orada bıraktılar.

Ülfet’in son bir adımı kalmıştı. Sedef’in kendisini sürekli tehdit ettiği kocasının ölümünü de açıklığa kavuşturması gerekiyordu. Bunun için de bir basın açıklaması yaptı ve bir tartışma sırasında eşinin kazayla düşüp öldüğünü, olaydan sonra korkup onun kaybolduğunu söylediğini anlattı. Markasının yönetimini Güneş’e devredip artık çekileceğini belirterek herkesi çok şaşırttı.

Bir başka sürpriz ise Boranlar’ın kalesi ile ilgiliydi. Adem, Garip’in gelip kendisiyle konuşmasından sonra düşünmeye başladı. Konağın mülkiyeti kendisinin de olsa Garip’in söylediği gibi orası Esma’nın kalesiydi ve Adem orada çok mutsuzdu. Dilara ile bebeklerinin kontrolüne giden Adem, bebeğinin kalp atışını duyduğunda bambaşka bir dünyaya adım attı adeta. Çocuğunun koşup oynayacağı, yuva diyebileceği bir yer hayalini kuruyordu.

Tam da bu süreçte Esma’yı konağa çağırdı. Esma kimseye haber vermeden gitti. Adem’in ne söyleyeceğini büyük bir merakla bekliyordu. Adem, yaşattıkları için özür diledi ve ‘Kaleyi ben aldım ama savaşı kaybettim’ diyerek konağın anahtarını verip gitti. Her şey o kadar hızlı bir şekilde çözüldü ki izleyici de şaşırıp kaldı haliyle. Sosyal medyadan dizinin son bölümüyle ilgili bir çok paylaşım yapılarak 'İstanbullu Gelin final mi yapıyor' sorusu soruldu.

ÖPÜŞÜRKEN SÜREYYA'YA YAKALANDILAR

Öte yandan son bölümde en dikkat çeken olaylarda bir tanesi de Esma ile Galip'in öpüşmesiydi.

Apartmanın içinde öpüşen Esma ve Garip, tam o anda merdivenden inen Süreyya’ya yakalandı.

Süreyya, gördüğü manzara karşısında bir an kalakaldı ve merdivenlerden tekrar yukarı çıkmaya başladı. Süreyya’nın yüz ifadesi herkesi güldürürken, durumu fark eden Garip ve Esma’nın hali de son derece komikti.

ESMA DA SÜREYYA'YI YAKALAMIŞTI

Geçen hafta Faruk ve Süreyya öpüşürken Esma’ya yakalanmış ve Esma ne yapacağını şaşırmıştı. Diziyi izleyenleri güldüren bu sahneden sonra, bu kez Esma ve Garip’in Süreyya’ya yakalanması da hayli ironik oldu. 

YORUMLAR
  Film ve dizilerden ilham alabileceğiniz gelinlikler
Film ve dizilerden ilham alabileceğiniz gelinlikler