A24.com.tr » yaşam » İstanbul'daki çatışmada bir polis şehit oldu

İstanbul'daki çatışmada bir polis şehit oldu

İstanbul'daki çatışmada bir polis şehit oldu

Arnavutköy'de polislerin gerçekleştirdiği bir operasyonda güvenlik güçlerine ateş açıldı. Saldırıda yaralanan polis hastanede şehit oldu, 1 saldırgan öldürüldü.

  Arnavutköy Belediyesi R. Muhtar Ahmet Ensar Parkı yakınlarında denetim yapan polis ekipleri, arandığı belirlenen bir kişiyi gözaltına almak istedi. Polise direnen şüphelinin yer aldığı gruptan ateş açılması üzerine bir polis memuru yaralandı.

Yaralı polisi bir süre alıkoyan şüphelilerle polis ekipleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü de ayağından yaralandı. Yaralılar, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ZAMAN ZAMAN DUMAN YÜKSELDİ

Çatışma üzerine bölgeye Özel Harekat ekipleri ve müzakere timleri gönderildi. Polis ekipleri çatışmanın yaşandığı gecekondunun çevresini kuşattı. Zaman zaman silah sesleri yükseldi.

SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ, POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Saat 14.20 sularında silah sesleri sustu, 1 saldırganın öldürüldüğü ortaya çıktı. Saldırıda yaralanan polis memurundan da acı haber geldi. Yaralı polis kurtarılamayarak şehit oldu. Operasyonun ardından polis ekipleri, gecekondunun etrafında arazi arama çalışmaları başlattı.

YORUMLAR
  Arda Turan'ın örnek aldığı isimler, okuduğu kitaplar ve playlist'i
Arda Turan'ın örnek aldığı isimler, okuduğu kitaplar ve playlist'i