A24.com.tr » yaşam » İstanbul'da sokak kedilerini toplayan kadın dehşet yarattı

İstanbul'da sokak kedilerini toplayan kadın dehşet yarattı

İstanbul'da sokak kedilerini toplayan kadın dehşet yarattı

İstanbul sokaklarında elindeki fileyle dolaşarak sokak kedilerini toplayan kadın, verdiği cevapla dehşet yarattı. Esrarengiz kadın "Kedileri döner yapıp Suriyelilere satıyorum." dedi.

İstanbul sokaklarında dolaşan esrarengiz bir kadın görenleri dehşete düşürdü. Elindeki fileyle sokak kedilerini toplayan kadın, kendisine soru soranlara verdiği yanıtla çevredekileri dehşete düşürdü.

İSTANBUL'da bir kadının sokak kedilerini file yardımıyla toplayıp, aracına götürdüğünü gören mahalle sakinleri ayağa kalktı. Olaya müdahale edip 'Kedilere ne yapıyorsun' diye soran mahalleliye kadının 'Döner yapıp, Suriyelilere satıyorum. Sana hesap mı vereceğim.' şeklinde verdiği cevap herkesi dehşete düşürdü. O anlar bir vatandaş tarafından görüntülendi.

İstanbul'da bir kadın sokak kedilerini toplayıp, bilinmeyen bir yere götürmeye çalıştı. Kadının fileyle kedileri topladığını gören mahalle sakinleri, duruma tepki gösterdi.

Çevredekilerin iddiasına göre, kedileri toplayıp sürükleyerek başka bir yere götüren kadın hayvanlara işkence ediyordu. Show Haber'de yer alan habere göre, olayı fark edenler kadına kedileri nereye götürdüğünü sordu.

"DÖNER YAPIP SURİYELİLERE SATIYORUM"

Kadının 'Size hesap mı vereceğim. Döner yapıp, Suriyelilere satıyorum' diye karşılık vermesi üzerine tartışma büyüdü. Kedileri bir yandan aracına taşıyan kadın diğer yandan da çevredekilere hakaret etmeye başladı.

KEDİLERE BİLİNMEYEN BİR MADDE ENJEKTE ETTİĞİ İLERİ SÜRÜLDÜ

Kendisine kimlik soranlara önce belediye çalışanıyım diyen kadın daha sonra İngilizce öğretmeni olduğunu iddia etti. Ayrıca kadının kedilere bilinmeyen bir madde enjekte ettiği ileri sürüldü.

TARTIŞMA ANI KAMERADA

Mahalleli ile gizemli kadın arasındaki tartışma anı cep telefonu kamerası ile bir vatandaş tarafından kaydedildi.

Kadının kedileri ne yaptığı bilinmiyor. Kedileri gerçekten döner mi yapıyor yoksa başka bir amaçla kullanmak için mi topluyor bunlar soru işareti. Habere konu olan kadın hakkında bir tahkikat yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu. 

YORUMLAR
  Dünyada emekçiler bakın ülkelerinde yılda kaç saat çalışıyor?
Dünyada emekçiler bakın ülkelerinde yılda kaç saat çalışıyor?