A24.com.tr » yaşam » İstanbul'da Mescid-i Aksa zirvesi

İstanbul'da Mescid-i Aksa zirvesi

İstanbul'da Mescid-i Aksa zirvesi

Kudüs'te Mescid-i Aksa'nın da içinde bulunduğu Harem-i Şerif bölgesinde İsrail'in Müslümanlara yönelik engelleyici uygulamaları sonrası, İslam İşbirliği Teşkilatı İstanbul'da toplantı düzenleyecek.

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Türkiye'nin çağrısı üzerine Harem-i Şerif’e ilişkin son gelişmeleri ele almak üzere 1 Ağustosta İstanbul’da olağanüstü toplanacak.

Dışişleri Bakanlığı, İİT'nin, dönem ve icra komitesi başkanı Türkiye'nin çağrısı üzerine Harem-i Şerif’e ilişkin son gelişmeleri ele almak üzere dışişleri bakanları düzeyinde 1 Ağustosta İstanbul’da olağanüstü toplanacağını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İslam İşbirliği Teşkilatı İcra Komitesi, İİT Zirve Dönem Başkanlığını ve İcra Komitesi Başkanlığını yürütmekte olan ülkemizin çağrısı üzerine, Harem-i Şerif'e ilişkin son gelişmeleri ele almak üzere 1 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul'da, ülkemizin ev sahipliğinde Dışişleri Bakanları düzeyinde olağanüstü toplanacaktır." ifadelerine yer verildi. 

YORUMLAR
  Türkler Netflix üzerinden en çok hangi diziyi izliyor? Peki Netflix'in gizli kanallarına nasıl erişirsiniz biliyor musunuz?
Türkler Netflix üzerinden en çok hangi diziyi izliyor? Peki Netflix'in gizli kanallarına nasıl erişirsiniz biliyor musunuz?