A24.com.tr » yaşam » İstanbul'da gündüz vakti çalınan köpek bulundu

İstanbul'da gündüz vakti çalınan köpek bulundu

İstanbul'da gündüz vakti çalınan köpek bulundu

Bakırköy'deki Özel Nar Sanat Eğitim kursunun maskotu 3 yaşındaki Pomeranian cinsi "Şvas" isimli köpek çalındı. Kayıp köpek dün akşam bulundu.

Bakırköy İncirli Caddesi üzerindeki Yaşar Hastanesi’nin sokağında bulunan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Nar Sanat Eğitim kursunun maskotlarından Şvas çalındı.

Hem çalışanların hem de kursiyerlerin vazgeçilmezi haline gelen Şvas’ın bahçeden çalınışının ardından sosyal medyada tam anlamıyla paylaşım yağmuru yaşandı.

Özel Nar Sanat Eğitim Kursu Müdürü Naci Özcan “Şvas’ın 28 Ocak’ta kaybolduğu ilk andan bu yana bizi yalnız bırakmayan ve bulunması için elinden geleni yapan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Kamera kayıtlarında Şvas’ın çalındığı anlar mevcut. Polise şikâyetimizi de gerçekleştirdik. Ancak tüm dostlarımızdan ricamız dikkatli olmaları ve en ufak bilgiyi bile bizlerle paylaşmaları.”

ŞVAS BULUNDU

Bakırköy’de 10 yıldır sanat eğitimi veren Nar Sanat Eğitim Kursu’nun 3 pomerian köpeğinden biri olan Şvas 28 Ocak’ta kurumun bahçesinden çalınmıştı.

Hem sosyal medyada hem de basında kısa sürede yayılan Şvas’ın kayıp haberinin ardından iyi haber dün akşam saatlerinde geldi.

Nar Sanat Eğitim Kursu Müdürü Naci Özcan “Sosyal medyadaki ilanımızı gören hayvansever dostlarımızdan biri ilanımızla instagram'daki bulunan köpek ilanlarını karşılaştırırken Şvas’ı bulmuş. Hemen bize mesaj attı. Sonrasında da telefonla konuştuk. Hemen harekete geçtik. Sonrasında instagram’da ilan veren ve evinde Şvas’ı koruma altına alan hemşire ile görüştük. Ve oğlumuza kavuştuk. Desteklerini esirgemeyen tüm hayvansever dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

YORUMLAR
  İstanbul'daki en popüler semt pazarları
İstanbul'daki en popüler semt pazarları