A24.com.tr » yaşam » İstanbul Sancaktepe'de toprak kayması sonucu bir bina yıkılmaya karşı boşaltıldı

İstanbul Sancaktepe'de toprak kayması sonucu bir bina yıkılmaya karşı boşaltıldı

İstanbul Sancaktepe'de toprak kayması sonucu bir bina yıkılmaya karşı boşaltıldı

İstanbul'da meydana gelen şiddetli yağmurlar 3 katlı bir binanın yanındaki yerde toprak kaymasına neden oldu. Olay sonucu çökme tehlikesi olan bina tahliye edildi.

İstanbul Sancaktepe'de 3 katlı bir binanın yanında toprak kayması meydana geldi. Çökme tehlikesiyle karşı karşıya olan bina tahliye edildi.

Sancaktepe'de saat 18.00 sıralarında Fatih mahallesinde etkili olan yağışın ardından 3 katlı bir binanın bitişiğinde toprak kayması meydana geldi.

BİNA SAKİNLERİ KORKU YAŞADI

Toprak kayması ile birlikte beton duvar büyük bir gürültü ile devrildi. Binada yaşayanlar büyük bir korku ve panikle binayı boşalttı. Olay yerine İtfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi. İtfaiye güvenlik şeridi çekerek çevredekileri uzaklaştırdı.

YORUMLAR
  İnternet alışverişi sonucu hüsrana uğrayanlar!
İnternet alışverişi sonucu hüsrana uğrayanlar!