A24.com.tr » yaşam » İşsiz damat dehşeti, eşini öldürdü kızını kaçırdı - Gaziantep haberleri

İşsiz damat dehşeti, eşini öldürdü kızını kaçırdı - Gaziantep haberleri

İşsiz damat dehşeti, eşini öldürdü kızını kaçırdı - Gaziantep haberleri

Gaziantep'te eşiyle boşanma aşamasına gelen Eyüp Yakar dehşet saçtı. Kayınpederini, eşini ve kayınbiraderini öldüren 27 yaşındaki damat 1 yaşındaki kızını alarak olay yerinden kaçtı.

Nizip'te yaşanan aile trajedisinde 27 yaşındaki damat eşinin ailesini öldürerek kızıyla birlikte ortadan kayboldu. Edinilen bilgilere göre bir süredir işsiz olan 27 yaşındaki Eyüp Yakar, eşiyle boşanma aşamasına geldi. 1 yaşındaki kızının velayeti nedeniyle çıkan tartışmada damat Eyüp Yakar katliam gerçekleştirerek olay yerinden uzaklaştı.

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ DAMAT, EŞİYLE GÖRÜŞTÜ

İlçede daha önce özel güvenlik görevlisi olarak çalışan ve bir süreden beri işsiz olan Eyüp Yakar (27) babasının Bahçeli Mahallesi'ndeki evinde kalan boşanma aşamasındaki eşiyle görüştü.

KARISINI VE ANNE-BABASINI ÖLDÜRÜP KIZINI KAÇIRDI

Çocuklarının velayeti nedeniyle çıkan tartışmanın ardından Yakar, yanında taşıdığı silahla eşi Gülşen, kayınpederi Bekir (48), kayınvalidesi Gülsüm ve kayınbiraderi Yunus Köse'ye (22) silahla ateş ettikten sonra çocuğunu alarak kaçtı.

KAYINBİRADERİNİ YARALADI

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin incelemesinde Yunus Köse dışındakilerin yaşamını yitirdiği belirlendi. Köse, Nizip Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bu arada evdeki cesetler, savcılık incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Olayın ardından kaçan zanlının yakalanmasına çalışılıyor.

 

 

YORUMLAR
  Photoshop yapıldı sanılan doğa mucizeleri
Photoshop yapıldı sanılan doğa mucizeleri