A24.com.tr » medya » intenseye'ın stratejik iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

intenseye'ın stratejik iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

intenseye'ın stratejik iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

İntenseye, iletişim çalışmalarını stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Amerika, Avrupa ve Asya'da toplam 40 farklı şehirde kullanılan yapay zekâ destekli iş sağlığı ve güvenliği (İSG) platformu intenseye, iletişim çalışmalarını 360 derece stratejik iletişim danışmanlığı hizmetleri sunan Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Bilişimden sağlığa, finanstan sigortacılığa kadar geniş bir sektörel yelpazedeki müşteri portföyüne 360 derece iletişim hizmetleri sunan bir “purpose” ajansı olarak faaliyet gösteren Marjinal Porter Novelli; Amerika, Avrupa ve Asya'da toplam 40 farklı şehirde kullanılan ve yerli bir girişim olan yapay zekâ destekli iş sağlığı ve güvenliği (İSG) platformu intenseye'ın stratejik iletişim ajansı oldu.
 
intenseye platformunun yapay zekâ algoritması, çalışanları anonim bir şekilde takip ederek analizler yapıyor ve iş sağlığı ve güvenliği ekiplerine tesislerini 7/24 izleme, gerçek zamanlı ihlal bildirimleri alma ve hızlı müdahalede bulunma imkânı sağlıyor. Bu sayede kesintisiz iş yeri güvenliği sağlanarak daha önce tespiti zor olan tehlikeli durumlar ve güvenlik ihlalleri görünür kılınıyor ve iş yerlerinde meydana gelebilecek iş kazaları önlenebiliyor. intenseye Şubat 2021'de gerçekleşen tohum yatırım turunda 4 milyon dolar, Eylül 2021'de gerçekleşen yatırım turunda ise 25 milyon dolar yatırım almıştı.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin çocukken çektirdiği resimler ve bugünkü halleri
Ünlü isimlerin çocukken çektirdiği resimler ve bugünkü halleri