A24.com.tr » teknoloji » Instagram web nedir nasıl kullanılır? instagram masaüstü uygulaması indir

Instagram web nedir nasıl kullanılır? instagram masaüstü uygulaması indir

Instagram web nedir nasıl kullanılır? instagram masaüstü uygulaması indir

Sosyal medyanın son dönemde en popüler platformu Instagram'ın web özelliği için 2 yenilik geldi. Artık web üzerinden de hikaye paylaşımı yapılacak. Peki Instagram web nasıl indirilir?

Fotoğraf ve video paylaşılan popüler sosyal medya uygulaması Instagram'ın web özelliği için masaüstü bilgisayar üzerinden giriş yapılması gerekiyor.

INSTAGRAM WEB NEDİR?

Instagram Android ve iOS için yıllardır aktif konumunu sürdürürken 2016 yılının Nisan ayı itibariyle daha düşük bir kullanım profiline sahip olan Windows Phone için aktif oldu. Fakat gelişimini her geçen gün sürdüren, güncellemeleri ve yenilikleriyle baş döndüren Instagram Web sürümünü uzun süredir bizlerle paylaşmaya hazırlanıyordu. Bu arada Web sürümden kastımızın web sitesi üzerinden değil, ayrı bir aplikasyonla Windows işletim sistemi üzerinden giriş yapabileceğiniz bir ara yüz olduğunu belirtelim.

Artık Windows Instagram web ile çok daha kullanışlı bir sosyal ağ kullanımı sunmanın peşinde. En azından ilk çıkışta eksiklikler göze çarpsa da her hafta güncelleme yayınlamayı ihmal etmeyen bir ekibe sahip olduğundan içimiz rahat. Şuan Windows Store üzerinden Windows sürümü kullandığınız bilgisayarınıza Instagram Web indir seçeneğini tercih etmeniz mümkün. Böylece karşıdan yükleyeceğiniz uygulama aracılığıyla bilgisayarınızdan Instagram keyfi yaşamanız mümkün.

Şu sıralar bilgisayarlarda kullanılan Web sürümünde eğer dokunmatik ekrana sahip olan bir tablet tercih ediyorsanız anlık olarak tüm fotoğraflarınızı paylaşabilir, yenilerini çekebilir ve özelliklerden faydalanabilirsiniz. Ancak bilgisayarların harici kameralarla bu özelliği taşıyamadığını söylemek gerekiyor.

Eğer bilgisayarınızda bulunana harici kamerayla Instagram Web fotoğraf yükleme işlemi yapmak istiyorsanız hata ile karşılaşacaksınız. Bu sorunun önümüzdeki süreçte kesinlikle çözüleceğini düşünsek bile karşıdan yükleyerek hazır fotoğraflarınızın paylaşımını yapabilirsiniz. Bu durum en çok etkin fenomen sayfa kullanıcılarını sevindirecektir. Artık anlık paylaşımlar haricinde akış takibi ve sosyal ağda yapabileceklerinizin de sınırını kendiniz belirleyeceksiniz. Windows resmi sitesi üzerinden Store başlığından ücretsiz olarak indirme işlemini yalnızca Windows işletim sistemi olan cihazlara başlatabilirsiniz.

INSTAGRAM WEB İNDİRME EKRANI (Tıklayınız)

INSTAGRAM WEB GİRİŞ SAYFASI (Tıklayınız)

YORUMLAR
  2018 Oscar Ödüllerini kazananlar belli oldu (İşte 90. Akademi Ödüllerini kazananların listesi)
2018 Oscar Ödüllerini kazananlar belli oldu (İşte 90. Akademi Ödüllerini kazananların listesi)