A24.com.tr » medya » İnci Yeşilyurt kimdir | Hayatta Her Şey Var ilişki terapisti İnci Yeşilyurt kaç yaşında nereli?

İnci Yeşilyurt kimdir | Hayatta Her Şey Var ilişki terapisti İnci Yeşilyurt kaç yaşında nereli?

İnci Yeşilyurt kimdir | Hayatta Her Şey Var ilişki terapisti İnci Yeşilyurt kaç yaşında nereli?

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında izleyicilerin karşısına çıkan evlilik ve ilişki danışmanı İnci Yeşilyurt kimdir nereli kaç yaşında?

Hayatta Her Şey Var ilişki uzmanı İnci Yeşilyurt kimdir? Beyaz TV'de Nur Viral'ın sunumuyla ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programında Selin Karacehennem'in yerine İnci Yeşilyurt geldi. İşte evlilik ve ilişki danışmanı İnci Yeşilyurt hakkında merak edilenler...

İNCİ YEŞİLYURT KİMDİR?

9 Şubat 1964 Tarsus doğumlu. İlk ve orta öğrenimi İstanbul Kültür Koleji ve İstanbul Çavuşoğlu Lisesinde tamamladı. Marmara Üniversitesi’nin ardından, Inséad’da İletişim eğitimlerini tamamladı.

Türkiye’de ‘erkekleşen kadınlar’ ‘mükemmel kadın mutsuz kadındır’, ‘ internet üzerinden sanal kumalar var’, ‘konuşuyoruz ama anlaşamıyoruz’ ‘duygusal şiddet’ söylemleri ile gündem oluşturmuş, kamuoyunun dikkatini özellikle internet bağımlılığı, aile içi iletişim problemleri ve kadın erkek sorumluluğu üzerine çekmiştir.

Eşler arasında oluşan iletişim problemlerine önerdiği çözümler ile mutlu aile ve kariyer yaşantılarına katkı sağladı.

Türkiye’de ilk kez evlilik öncesi sertifikalı eğitimi projelendirerek, ilk olarak İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesinde Evliliğin Püf Noktaları Adı altında, ardından Evlilik Vizesi olarak hayata geçmesine katkı sağlamıştır. Evlilik öncesi eğitimin sosyal devlet politikası haline gelmesine neden olmuştur.

Aile içi iletişim konularında 2007 yılından itibaren yayımlanmış 6 adet kitabı bulunan Yeşilyurt, Aile Yaşamını Koruma Derneği Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

YORUMLAR
  Dünyanın en fazla ücretini kazanan oyuncular belli oldu...
Dünyanın en fazla ücretini kazanan oyuncular belli oldu...