A24.com.tr » yaşam » İlko Köse kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

İlko Köse kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

İlko Köse kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Tarım ve Orman Bakanlığının açıkladığı listede ürünlerinde domuz eti olduğu söylenen Gurme Gıda'nın sahibi kimdir? Gurme Sucuk kimin? İlko Köse kimdir?

Tarım ve Orman Bakanlığı resmi internet sitesinde yaptığı açıklamalarda taklit ve tağşiş ürünler arasında akılalmaz sahtekarlıklar tespit edildi. Kimi et ürünlerinin içinden domuz eti çıkarkn bu firmalardan biri de Gurme Gıda oldu. Bu listenin yayınlanması ve bu haberlerin yayılmasıyla birlikte Gurme Gıda ile ilgili birçok soru merak edildi. İlko Köse kimdir? Gurme Gıda'nın sahibi kimdir? Gurme Sucuk kimin? sorularının cevapları haberimizin detaylarında mevcuttur.

GURME GIDA SAHİBİ KİMDİR?

Gurme Gıda San. Tic. Ltd. Şti.'nin sahibi İlko Köse'dir.

GURME SUCUK NEREDE ÜRETİLİYOR?

Gurme Gıda'nın fabrikası Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunmaktadır. Firmanın İstanbul Genel Müdürlüğü Bayrampaşa'da yer alırken bir de Antalya Bölge Müdürlüğü bulunmaktadır.

GURME GIDA HANGİ ÜRÜNLERİ SATIYOR?

Domuz eti sattığı tespit edilen Gurme isimli firma birçok farklı türde ürün satışı yapıyor. Firmanın sattığı ürünler arasında sucuk, sosis, jambon, salam, kavurma, pastırma ve köfte grubu ürünleri bulunuyor. Toplu tüketim için de dana eti, kuzu eti ve dondurulmuş ürünler de bulunuyor.

Firma hem paket halinde döner satıyor hem de dönerci dükkanları için döner üretiyor.

YORUMLAR
  Banu Alkan'dan şaşırtan açıklama: Evleniyorum!
Banu Alkan'dan şaşırtan açıklama: Evleniyorum!