A24.com.tr » yaşam » İkiz Gökhan kimdir | İkiz Gökhan ultraslan | İkiz gökhan öldü mü | Gökhan Osman kimdir

İkiz Gökhan kimdir | İkiz Gökhan ultraslan | İkiz gökhan öldü mü | Gökhan Osman kimdir

İkiz Gökhan kimdir | İkiz Gökhan ultraslan | İkiz gökhan öldü mü | Gökhan Osman kimdir

Güngören'de dün gece çıkan çatışmada hayatını kaybeden Galatasaray taraftar grubu Ultraslan'ın sevilen isimlerinden İkiz Gökhan kimdir?

Galatasaray tribünlerinin sevilen isimlerinden olan İkiz Gökhan adıyla bilinen Gökhan Osman dün gece uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Bu haberlerin sosyal medyada yayılmasında sonra tanımayanlar tarafından Gökhan Osman merak edildi. Peki Gökhan Osman kimdir, neden öldürüldü? İkiz Gökhan kimdir? bu soruların cevapları haberimizde.

GÜNGÖREN'DE SİLAHLI SALDIRI

Güngören Abdi İpekçi Caddesi’nde bir kahvehane önünde arkadaşlarıyla sohbet halinde olan Gökhan Osman, Motosikletli kişi veya kişiler tarafından açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi. Karşılıklı çatışmaya dönüşen olay gece 22:30 sıralarında gerçekleşirken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Gökhan Osman kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, Osman S. ve Güney B.  yaralandı.

İKİZ GÖKHAN YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Gökhan Osman ve Güney B., Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Osman S., ise Bağcılar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İkiz Gökhan olarak bilinen Gökhan Osman tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Asayiş ve Olay Yeri İnceleme ekipleri ise söz konusu kıraathane ve çevresinde geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

İKİZ GÖKHAN KİMDİR?

Galatasaray tribün liderlerinden ‘İkiz Gökhan’ olarak tanınan Gökhan Osman Güngören eşrafından olduğu bilinmektedir. Aynı bölgenin insanı olmalarından dolayı sucu reis ile yakınlıkları olduğu söylenmektedir.

Kendisi hakkında çok bilgi olmamasına rağmen Galatasaray camiası ve taraftarları tarafından tanınmakta ve omuz omuza yıllarca maçlarda tribünlerde liderlik yaptiğı bilinmektedir.

Gökhan Osman evli ve çocukları vardır.

YORUMLAR
  Bir dizi daha final yapıyor! Bütçe sorunları nedeniyle TRT 1 iddialı dizisinden vazgeçti!
Bir dizi daha final yapıyor! Bütçe sorunları nedeniyle TRT 1 iddialı dizisinden vazgeçti!