A24.com.tr » yaşam » Iğdır 14 ocak 2019 okullar tatil mi | Van'da yarın (pazartesi) okul var mı | Van Valiliği resmi açıklama

Iğdır 14 ocak 2019 okullar tatil mi | Van'da yarın (pazartesi) okul var mı | Van Valiliği resmi açıklama

Iğdır 14 ocak 2019 okullar tatil mi | Van'da yarın (pazartesi) okul var mı | Van Valiliği resmi açıklama

Iğdır'da yarın okullar tatil mi? 14 Ocak 2019 pazartesi Iğdır okul tatil mi? Iğdır Valiliği resmi açıklama yaptı mı? İşte detaylar.

Iğdır’da etkili olan kar yağışı nedeniyle öğrencilerde tatil beklentisi oluştu. Peki Iğdır’da perşembe günü okullar tatil mi?

IĞDIR'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ? (14 OCAK 2019)

Iğdır’da etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken okullar bir gün süreyle tatil edildi. Iğdır’da merkez Kervansaray, Gülpınar ve Tuzluca ilçesinde olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle okullar pazartesi günü tatil edildiği bildirildi.

VALİLİĞİN RESMİ SAYFASI (TIKLAYINIZ)

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU

Doğu illeri hala kar esareti sürerken, batı illerinde karlı hava yerini bir iki derece daha sıcak ancak yağmura bıraktı. 14 Ocak günü bazı bölgelerde kar yağışı görülmüyor. Ancak özellikle Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de yoğun olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle arabalar ve tek katlı evler kar altında kaldı. İstanbul'da ise kar beklendiği kadar yağmadı. İstanbullular için geçen sene başlayan kar hasreti sürüyor denilebilir.

14 Ocak günü için yapılan son hava durumu tahminlerinde, batı illerinde hava sıcaklığı gündüz 10 ila 16 derece arasında olurken, gün boyu yağmur yağacak. Ankara ve Konya'dan başlayarak doğuya doğru ise hava sıcaklığı gündüz 2 ila eksi 5 arasında değişiklik gösterecek. Kar yağışı görülmezken, parçalı bulutlu ya da sisli bir hava etkili olacak. Güney'de sıcaklıklar 10 derece civarında seyrederken güneş daha çok görülecek. Kıyı Karadeniz'de durum aynı.

YORUMLAR
  Ne zaman öleceğim? sorusunun cevabını veren yapay zeka
Ne zaman öleceğim? sorusunun cevabını veren yapay zeka