A24.com.tr » magazin » İçerde dizisi 'Final yapacak' iddiası tartışma yarattı

İçerde dizisi 'Final yapacak' iddiası tartışma yarattı

İçerde dizisi 'Final yapacak' iddiası tartışma yarattı

Show TV'de yayınlanan ve her bölümüyle reyting rekorları kıran 'İçerde' dizisinin son bölümlerinde yaşanan hızlı gelişmelerin ardından 'Final mi yapacak' sorularını akla getirdi.

 İçerde'nin yayınlanan son bölümünde Çoşkun'un Meleğe her şeyi anlatmasının ardından izleyenler beklemedikleri bir olayla karşılaştı.

İlk önce Sarp'ın annesinin Sarp'ın polis olduğunu öğrenmesi ve daha sonra Çoşkun'un Meleğe Sarp ve Mert'in kardeş olduğunu itiraf etmesinin ardından dizinin konusunda bir hayli ilerleme yaşandı. Bu durum da izleyenlerde 'Dizi erken final mi yapacak' sorusunun akıllara gelmesini sağladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İçerde dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerin fenomen dizisi haline gelen İçerde'de bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Handan, Kudret’in gözleri önünde öldürüldü. Kudret'in gözünü öfke bürüdü. Handan'ın ölümüyle Kudret hayatının yıkımını yaşadı. Kudret, Serkan ve adamlarını Celal'i öldürmeleri için görevlendirdi

Handan, Kudret’in gözleri önünde öldürülmüştür. Kudret'in gözünü öfke bürür. Handan'ın ölümüyle hayatının yıkımını yaşayan Kudret, Serkan ve adamlarını Celal'i öldürmeleri için görevlendirir. Kudret, Celal'e ulaşmak için her yolu dener. Buna Yeşim'i, Melek'i tuzağa düşürdüğünü Celal'e söylemekle tehdit etmek de dâhildir. Yeşim'i hayati bir kararla karşı karşıya bırakan Kudret'in hedefinde Sarp ve Mert de vardır. Kudret'in açtığı savaş sırasında ortaya çıkan Coşkun da dengeleri değiştirecektir. Sarp ve Mert'in kardeş olduğu sırrı beklenmedik biri tarafından, sürpriz şekilde öğrenilecektir.

İÇERDE 30. BÖLÜM SNEAK PEAK

YORUMLAR
  Dünyanın en güzel doğal havuzları
Dünyanın en güzel doğal havuzları