A24.com.tr » magazin » İbrahim Kutluay, boşanmanın ertesinde Meryem Uzerli ile yakalandı

İbrahim Kutluay, boşanmanın ertesinde Meryem Uzerli ile yakalandı

İbrahim Kutluay, boşanmanın ertesinde Meryem Uzerli ile yakalandı

Uzun yıllardır Demet Şener ile evli olan ve geçtiğimiz günlerde boşananan eski basketbolcu İbrahim Kutluay, boşanır boşanmaz güzel oyuncu Meryem Uzerli ile sarmaş dolaş yakalandı.

 İbrahim Kutluay, boşanmanın üzerinden henüz saatler geçmişken Meryem Uzerli ile samimi bir şekilde görüntülendi.

Posta gazetesi yazarı Eylem İpek Şafak'ın iddiasına göre eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile güzel oyuncu Meryem Uzerli sabaha kadar baş başa eğlendi. Kutluay dün 12 yıllık eşinden boşanır boşanmaz soluğu gecelerde aldı.

"MUHABİR YOK DEĞİL Mİ?"

Bir yıldır özel hayatıyla gündeme gelen oyuncu Meryem Uzerli ile İbrahim Kutluay Bebek'teki bir gece kulübünde karşılaşmış. Önce farklı arkadaş gruplarıyla eğlenen ikili, gece yarısından sonra aynı masada oturmaya başlamış. Sabah 5'e kadar samimi şekilde dans etmişler ve ikili mekanı birlikte terk etmiş. Meryem Uzerli kulüpten çıkarken çok neşeliymiş. Sürekli kahkaha atıyormuş. İbrahim Kutluay ise tedirginmiş. Kapıdaki görevlilere "Çevrede muhabir yok değil mi? Aman fotoğrafımız çekilmesin" demiş.

MERYEM'İN ADI SÜREKLİ BİRİYLE ANILIYOR

Meryem Uzerli'nin adı en son Arap asıllı Alman fotoğrafçı Lüey Nohut ile anıldı. "Sadece arkadaşız" dediği Lüey ile geçen hafta gece kulüplerinde samimi şekilde eğlendi. Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro ile ilişkisi de kısa bir süre önce bitmişti.

İBRAHİM KUTLUAY DÜN BOŞANDI

İbrahim Kutluay'ın 11 yıllık eşi Demet Şener ile olan boşanma davası ise Eylül 2016'dan bu yana devam ediyordu. Çift dün boşandı.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin yıllar içerisindeki inanılmaz değişimleri!
Ünlü isimlerin yıllar içerisindeki inanılmaz değişimleri!