A24.com.tr » yaşam » Hüseyin Aslan'ı kim öldürdü | Müge Anlı Hüseyin Aslan cinayetinde son dakika gelişmesi

Hüseyin Aslan'ı kim öldürdü | Müge Anlı Hüseyin Aslan cinayetinde son dakika gelişmesi

Hüseyin Aslan'ı kim öldürdü | Müge Anlı Hüseyin Aslan cinayetinde son dakika gelişmesi

Müge Anlı'da gündeme getirilen Hüseyin Aslan cinayetinin ayrıntıları araştırılıyor. Peki Hüseyin Aslan'ı kim neden öldürdü? Hüseyin Aslan'ın katili kim?

9 Nisan 2017'de Gebze'deki bir okul inşaatının 3. katından düşerek yaşamını yitiren Hüseyin Aslan'ın ölümü, ailesi tarafından şüpheli bulunuyor ancak bir türlü delillendirilemiyor. Hüseyin Aslan evli ve 3 çocuklu. O gün orada çalışan 3 kişi var. Ve o 3 kişiden biri olan Adem, Hüseyin Aslan'ın eşiyle gönül ilişkisi yaşıyor ve 2 ay sonra evleniyorlar. Hatta en baştan beri Adem'in Hüseyin Aslan'ın evine girip çıktığı öğrenildi.

Hüseyin Aslan, memleketi Hatay Kırıkhan'da toprağa verildi. Ancak cenaze günü yaşananlar aileyi şüphelendirdi. Cenazeyi gömdükten sonra Hüseyin'in büyük oğlu topallıyor. Dedesine camın önünden düştüğünü söylüyor. Daha sonra ise dedesine yalvarıp annesiyle göndermemesini istiyor. Ortaya çıkıyor ki Hüseyin Aslan'ın eşi, eşyalarını toplayıp Adem Çelik'e kaçıyor. İşte Hüseyin Aslan cinayetinin ayrıntıları...

Olay nasıl oldu?

9 Nisan 2017'de bir inşaat işçisi olan Hüseyin Aslan, Gebze'de çalışırken inşaattan düşerek hayatını kaybetti. Cenaze günü Hüseyin Aslan'ın eşinin telefonunu gören, görümce Sultan Yetiş'in yeğeni Emel Hanım'dan şüpheleniyor. Hüseyin Aslan'ın eşi Emel Hanım, "telefonuma neden bakıyorsun" diyerek 18 yaşındaki gence kızıyor. Bu olayın ardından Emel Hanım telefonuna şifre koyuyor. Hüseyin Aslan'ın ailesi, gelinlerinin cenaze töreninde mesajlaşmasından şüphelendiklerini belirtti.

Yeğen Hayrullah Yetiş, törende de Adem Çelik'in yanlarına geldiğini ve "Ben Hüseyin'i çok severdim. O anda yanında ben vardım." diyerek üzülüyormuş gibi yaptı. Biz o zaman inandık. Mesajlaştığı kişinin Adem olduğunu bilmiyorduk." dedi.

Arada 2 ay geçtikten sonra eşi vefat eden Emel Hanım, Adem Çelik'le birlikte olmaya başladı. Telefondan ve sosyal medya hesaplarından mesajlaştıkları ifade edildi.

6 ay sonra da Hüseyin Aslan'ın eşi Emel Hanım ve Adem Çelik evlendi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Hüseyin Aslan'ın ailesi ölümünün bir kaza değil cinayet olduğunu iddia etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan aile, "Emel ve Adem daha önceden de sevgiliydi ve bunu birlikte planlayarak yaptılar" şeklinde konuştu.

Telefon ile Müge Anlı canlı yayınına bağlanan Emel Hanım, "Adem ile konuşmaya başladıktan bir kaç ay sonra evlendik. Ben onunla eşimin kazasını felan konuşuyordum. Telefonla konuştuktan sonra bize geldi çocuklarla konuştu. Böyle gelişti. 6 ay sonra da evlendik" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı ise "Eşiniz öldükten ne kadar sonra tanıştınız? Abiniz Adem Bey'i dövmüş? Ne zaman oldu bu olay?" sorularını yöneltti. Emel Hanım "4 ya da 5" sonra oldu dedi.

Müge Anlı "Ama siz o zaman tanıştık ve konuştuk daha sonra eve geldi demiştiniz. O zaman bunun da öncesini sayarsak siz 3 ay sonra konuşmaya başladınız" dedi.

Emel Hanım cevap vermeden telefonu kapattı.

Görümce Sultan Yetiş de "Gördünüz mü Müge Hanım. İşte bunun söylediklerinin hepsi yalan." şeklinde konuştu.

Hüseyin Aslan ve Adem Çelik'in iş arkadaşı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlandı. Canlı yayında konuşan kişi, "Adem ölmeden 1 sene önceden Emel Hanım ile mesajlaşmaya başlamıştı.

Hüseyin biz yanında yokken kontörü olmadığında Adem'in telefonunda eşi ile konuşuyordu. Telefonu oradan vardı Adem'de. Oradan konuşmaya başladılar. Emel Hanım yalan söylüyor. Daha önceden konuşuyordu.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü gelişmeler sonrası harekete geçti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programını ihbar alan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, tarafları ifadeye çağırdı. 

YORUMLAR
  Mısırın faydaları
Mısırın faydaları